Acasă Politica Lui Vasile Blaga îi pare rău de plecarea lui Sorin Frunzăverde din...

Lui Vasile Blaga îi pare rău de plecarea lui Sorin Frunzăverde din PDL

DISTRIBUIȚI

„Viața va arăta cine rămâne și cine pleacă”

Vasile Blaga a fost, miercuri, într-o vizită fulger la Timişoara. A fost la lansarea unei cărţi a profesorului său din facultate, de la Politehnică, şi a dat o tură şi pe la capul PDL din Timiş, preşedintele consiliului judeţean, Constantin Ostaficiuc, fiind zărit în Palatul Administrativ. Vicepreşedintele PDL, Vasile Blaga, a spus că vizita sa la preşedintele PDL Timiş, Constantin Ostaficiuc, a fost ca la un prieten şi nu are nici o legătură cu plecarea lui Sorin Frunzăverde din PDL spre PNL, ce a avut loc marţi. Blaga a declarat că e trist că Frunzăverde a plecat din partid… Demisia fostului prim-vicepreşedinte Sorin Frunzăverde a destabilizat serios partidul portocaliu. Se vorbeşte şi de un congres pentru plecarea lui Boc de la cârma PDL…

„Pe de o parte, îmi pare rău că a plecat. Acum, fiecare pe drumul lui”

”Nu am urmărit conferința de presă a domnului Frunzăverde, pentru că a avut loc exact la ora 12, când a avut loc lansarea de carte a domnului profesor Creța, dar, sigur, am discutat cu colegii și sigur, repet, sunt de două ori dezamăgit. Chiar dacă pot fi de acord cu foarte multe dintre cele spuse de Sorin Frunzăverde, și nu le spune pentru prima dată. Dacă țineți minte, lucrurile acestea el le-a spus și în timpul campaniei interne din partid, deci nimic nou despre centralizarea bugetului și o spun că, pe de o parte, vrem descentralizarea, pe de altă parte, în unele ministere, bugetul s-a centralizat chiar mai rău decât pe vremea lui Văcăroiu, sunt de acord cu el aici. În sfârșit, cred că nu trebuia să plece din partid și că puteam contribui la renașterea partidului și el ar fi putut să o facă și eu cred că îi datorăm mult Partidului Democrat și eu, și el, și alții. Până la urmă, și Sorin a ajuns de trei ori ministru, promovat de Partidul Democrat șI, de aceea, pe de o parte, îmi pare rău că a plecat. Acum, fiecare pe drumul lui”, a declarat Vasile Blaga, la Timişoara.

„Pleacă Sorin, nu știm cine o să mai plece, sigur, are o influență mare în județ, probabil că vor mai pleca și parlamentari, și primari”

„Eu cred că e nevoie, mai mult decât oricând, ca partidul să se adune, să fim mai uniți ca niciodată. Totuși, Sorin Frunzăverde a fost până astăzi vicepreședinte al partidului, ori știindu-se această situație, a problemelor pe care el le are sau le ridică, m-aș fi așteptat ca o parte importantă din conducerea partidului să fi fost azi-dimineață la Reșița. Să ne înțelegem: bun, pleacă Sorin, nu știm cine o să mai plece, sigur, are o influență mare în județ, probabil că vor mai pleca și parlamentari, și primari. Nu cred că toți pentru că, în sfârșit, așa sunt anunțurile astăzi, viața va arăta cine rămâne și cine pleacă. Cineva trebuia să fie acolo, să vedem la cine rămâne cheia și ștampila organizației. Lucrurile acestea nu s-au întâmplat, deci sunt și lucruri de corectat și în activitatea noastră. Domnul Boc sau domnul Oltean ar fi trebuit să fie astăzi la Reșița”, a spus Blaga.

 

Comentarii

comentarii