Acasă Cultura Lumea prin ochii noştri – împreună pentru o lume mai bună

Lumea prin ochii noştri – împreună pentru o lume mai bună

DISTRIBUIȚI

În perioada 13-16 aprilie, Asociaţia pentru Promovarea Femeii din România, A.P.F.R. Timişoara, desfăşoară o expoziţie de artă fotografică, al cărei scop este colectarea de fonduri. Intitulată “Lumea prin ochii noştri – împreună pentru o lume mai bună”, expoziţia este găzduită de Iulius Mall Timişoara, str. Demetriade, nr.1, şi oferă tuturor persoanelor interesate oportunitatea de a achiziţiona un cadou inedit pentru cei dragi, cu ocazia sărbătorilor, în acelaşi timp oferind un sprijin real victimelor aflate în situaţie de risc. În cadrul evenimentului vor fi expuse 36 de tablouri realizate în cadrul programului de educaţie non-formală “On Youth Hands” de tineri din 4 ţări europene.
Suma colectată prin contribuţie publică va fi alocată pentru sediul Centrului de servicii sociale şi programe educaţionale pentru femeile şi fetele victime ale violenţei în familie şi abuzului sexual, fiind destinată susţinerii serviciilor gratuite de consiliere psihologică, consiliere juridică, intermedierea locurilor de muncă şi asistenţă socială.
Prin prezenţa şi sprijinul său, fiecare participant la expoziţie va contribui la dezvoltarea unei organizaţii care luptă încă din 1997 pentru îmbunătăţirea statutului femeii prin educaţie, acces la programe generatoare de venituri, servicii sociale de susţinere, lobby şi advocacy pentru egalitate de şanse. Totodată, prin Centrul de servicii sociale, organizaţia desfăşoara programe de sprijin pentru femeile victime ale oricarei forme de abuz şi pentru apărarea drepturilor acestora, fiind prima şi singura organizaţie neguvernamentală din ţară care a lansat un proiect de lege în Parlamentul României.

Comentarii

comentarii