Acasă Actualitate Luni, locuințele de pe mai multe străzi din Timișoara rămân fără apă...

Luni, locuințele de pe mai multe străzi din Timișoara rămân fără apă caldă și căldură

DISTRIBUIȚI

Ca urmare a unor lucrări efectuate de E-Distribuție Banat la rețeaua de medie tensiune care vor genera  opriri în alimentarea cu energie electrică, Colterm va întrerupe furnizarea apei calde de consum și a încălzirii la PT CERNA, în ziua de luni, 07 martie 2022, între orele 11-19.

Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele de pe strada Cerna.

Totodată, în vederea executării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II” și pentru trecerea la noua rețea reabilitată, Colterm va întrerupe furnizarea apei calde de consum și a  încălzirii   la  PT Paltiniș, tot în ziua de luni, 07 martie, între orele 08ºº- 17ºº .

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor:  Evlia Celebi; Prot. George Popovici; Dr. Aurel Cândea; Mitropolit Varlaam; P-ța Bisericii; P-ța Crucii; Prot. George Dragomir (imobilele de la nr. 10A la 14A); 1 Decembrie (imobilele 21 și 32).

Comentarii

comentarii