Acasă Administraţie Luni se va întrerupe apa în Buziaș, Sacoșu Turcesc, Colonia Fabricii, Chizătău...

Luni se va întrerupe apa în Buziaș, Sacoșu Turcesc, Colonia Fabricii, Chizătău și Gruni

DISTRIBUIȚI

Luni, 10 aprilie, sunt programate lucrări în mai multe localități. Ca urmare, între orele 8-15 se va opri apa pe străzile Griviței și Principală din Buziaș pentru reabilitarea conductei de aprovizionare, iar între orele 10-13 se va întrerupe furnizarea apei în Sacoșu Turcesc pentru conectarea forajelor la Stația de tratare realizată prin POIM.

De asemenea, între orele 8-14 se va opri apa în Colonia Fabricii, Chizătău și Gruni pentru spălarea rețelelor. Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată. CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7.

 

Comentarii

comentarii