Acasă Eveniment Luni seară, într-o acțiune comună de șase ore, polițiștii, jandarmii, lucrătorii ISU...

Luni seară, într-o acțiune comună de șase ore, polițiștii, jandarmii, lucrătorii ISU și ITM au dat amenzi de 13.600 de lei, la Timișoara

408
DISTRIBUIȚI

Luni, 6 septembrie, polițiștii din Timișoara au acționat pentru prevenirea infracțiunii stradale, dar au și verificat modul în care se respectă măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19. La acțiunea desfășurată între orele 16.00 și 22.00, au participat și jandarmii din Gruparea Mobilă Timișoara, dar și lucrători ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Timiș și ai Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Timiș.

În total, au fost aplicate 35 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 13.600 de lei. Aproximativ jumătate dintre acestea, 17, în valoare totală de 5.100 de lei, au fost date pentru încălcarea Legii 61/1991, adică pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. Altele 13, în valoare de 5.500 de lei, au fost date pentru nepurtarea măștii sanitare în spațiile închise.

„Polițiștii vor acționa în continuare în vederea prevenirii răspândirii infecției cu noul coronavirus şi asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

 

Comentarii

comentarii