Acasă Politica Lupta electorală a început, dar Robu susține ca nu cunoaşte imaginea contracandidatului...

Lupta electorală a început, dar Robu susține ca nu cunoaşte imaginea contracandidatului său la postul de primar

2891
DISTRIBUIȚI

Lupta electorală pentru alegerile locale nu a demarat încă, dar aceasta a devenit vizibilă, de aproximativ o săptămână, când în Timişoara au apărut mesh-uri de mari dimensiuni cu imaginea candidaţilor USR pentru funcţia de edil-şef al oraşului, respectiv preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş. Deşi a fost în trecere cu maşina şi a văzut că există un… mesh, ocupantul actual al postului de primar al Timişoarei spune că nu ştie despre cine e vorba, pentru că era la distanţă şi nu se vedea numele celui aflat pe mijlocul publicitar de mari dimensiuni.

Totuşi, el presupune despre cine e vorba, dar se declară total dezinteresat de acest mijloc de promovare şi de contracandidaţii săi. Dimensiunea mesh-ului care promovează imaginea lui Dominic Fritz este aceiaşi cu cea a blocului pe care e amplasat, deci e greu să nu remarci despre cine ar fi vorba. Robu e dezinteresat, dar consideră că cei de la Autoritatea Electorală Permanentă ar trebui să cerceteze despre ce e vorba.

„Nu mă interesează nici acum ce fac contracandidaţii mei. E liber să facă fiecare ce consideră că il ajută să facă scorul cel mai bun, e între drepturile sale. Există AEP să îşi facă fiecare treaba, eu nu sunt om care să analizeze ce fac unii şi alii, nu fac nicio sesizuare, plangere, nu mă preocupă. Am văzut un mesh, dar nu se vedea numele de la distanţa unde am fost eu nu mă interesează. Eram în trecere cu maşina. E dreptul lui. Nu se vedea numele de la distanţă, nu mă interesează”, a declarat actualul primar.

Conform acestuia, finalitatea politicii este în administraţie, iar politica nu e o scenă pentru aventurieri.

„Pentru mine, politica înseamnă finalitate în administraţie. Nu e o scenă unde diverşi veleitari, aventurieri, să se arate cetăţenilor”, a mai subliniat Robu.

Comentarii

comentarii