Acasă Economic M. City – Prima galerie comercială din Moșnița Nouă, jud. Timiș

M. City – Prima galerie comercială din Moșnița Nouă, jud. Timiș

3591
DISTRIBUIȚI

Joi, 13 august 2020, va avea loc deschiderea galeriei comerciale M. City din Moșnița Nouă, județul Timiș. Dezvoltat de Dimitrie Popovici – antreprenor local, cu un palmares notabil și în dezvoltarea de proiecte rezidențiale, și Massimo Giampetruzzi, în parteneriat cu OTP Bank, proiectul va cuprinde, în prima fază, o suprafață totală edificată de 7.000 mp. Faza a doua va fi dezvoltată pe o suprafață adițională de 7.000 mp.

Galeria comercială a fost dezvoltată sub ancora Mega Image pe partea de food, retailer-ul beneficiind de o suprafață de 1.000 mp. În cadrul M. City vor mai fi prezente și alte branduri cunoscute: Jysk – 1.350 mp, Kik Textilien – 700 mp, Pepco – 500 mp, Profi – 700 mp, Agroland Pet Shop – 416 mp, HelpNet, Prospero, 3F, Senneville și alții.

„Timișoara și localitățile limitrofe au cunoscut o dezvoltare impresionantă în ultimii ani, în special pe segmentul rezidențial. Consider că este foarte important ca rezidenții să aibă acces și la servicii de primă necesitate în zona în care locuiesc, pentru a le oferi facilități specifice unei bune calități a vieții. De aici și oportunitatea dezvoltării galeriei M. City, Moșnița Nouă. Inaugurăm acum prima fază a proiectului și sunt mulțumit de cum a decurs întregul proces, precum și de rezultatul final. A fost un efort de echipă și le mulțumesc tuturor celor implicați”, a declarat Dimitrie Popovici, dezvoltatorul galeriei comerciale.

„Deschiderea galeriei din Moșnița Nouă vine în întâmpinarea nevoilor locuitorilor zonei; era o necesitate. Cu un design adaptat cerințelor retail-ului modern, galeria oferă clienților posibilitatea alegerii dintr-o gamă variată de produse și servicii, în aceeași locație, economisind timp petrecut în trafic. Noi, ca și agenție, ne implicăm doar în proiectele în care credem și ne bucurăm când activitatea noastră are un impact pozitiv asupra calității vieții comunității locale”, a declarat Marius Șchiopotă, Managing Partner Hitch&Mosher, agenția exclusivă a proiectului.

În săptămâna dedicată deschiderii galeriei, retailerii au pregătit oferte promoționale. M. City este situată în Moșnița Nouă, jud. Timiș, pe strada Principală, nr. 2, iar programul de funcționare este Luni – Sâmbătă în intervalul orar 08-22, iar Duminica între 08-21.

Comentarii

comentarii