Acasă Actualitate Mădălin Bunoiu, prorector al Universității de Vest din Timișoara, decorat cu ...

Mădălin Bunoiu, prorector al Universității de Vest din Timișoara, decorat cu Ordinul Național „Serviciul Credincios” de Președintele României, Klaus Iohannis

DISTRIBUIȚI

Național „Pentru Merit” în grad de Ofițer domnului Mohamed Ketata, director regional Direcția regională a Agenției Universitare a Francofoniei (AUF) pentru Europa centrală și orientală.

În semn de apreciere pentru contribuția importantă avută la promovarea imaginii României în rândul statelor membre ale Organizației Internaționale a Francofoniei, Președintele României a conferit Ordinul „Meritul pentru Învățământ” în grad de Cavaler:

doamnei Spiță Doina Paula, Facultatea de Litere, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iași, vicepreședinta Federației Internaționale a Profesorilor de Limba Franceză (FIPF);

doamnei Cosovanu Irina-Ofelia, președinta Asociației Române a Profesorilor de Limba Franceză.

Prorectorul Universității de Vest din Timişoara, conf. univ. dr. Octavian Mădălin Bunoiu, preşedinte al Agenţiei Române de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior (ARACIS), are o vastă experienţă în domeniul asigurării calităţii învăţământului superior, fiind membru în Consiliul ARACIS din anul 2015 şi din 2017 membru în Biroul Executiv al ARACIS, în calitate de director al Departamentului de Evaluare Externă a Calităţii.

Licenţiat în fizică în anul 1996 la Universitatea de Vest din Timişoara (UVT), doctor în fizică şi în ştiinţa materialelor la UVT şi la Institutul Naţional Politehnic din Grenoble din anul 2003, şi-a început cariera academică în anul 1998 ca preparator la Universitatea de Vest din Timişoara (UVT), din anul 2009 fiind conferenţiar universitar.

Bunoiu este membru în Colegiul Consultativ pentru Cercetare, Dezvoltare şi Inovare (CCCDI) al Ministerului Educaţiei, timp de mai mulţi ani ocupând şi funcţia de preşedinte al acestei structuri.

Comentarii

comentarii