Acasă Actualitate Măduvă și viață pentru Edi – Mămicile Mai Tari ca Google unesc...

Măduvă și viață pentru Edi – Mămicile Mai Tari ca Google unesc comunitatea din Banat

609
DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, 29 februarie, va avea loc un nou eveniment caritabil ce mobilizează zeci de femei din Timișoara. În ultimele luni eforturile, Mămicile Mai Tari ca Google MMTCG s-au îndreptat spre strângerea fondurilor mult necesare unui băiețel a cărui viață depinde de un transplant medular.

Astfel, au reușit să mobilizeze zeci de comunități care au venit în sprijinul campaniei „Măduvă și viață pentru Edi”! Cunoscutul grup online MMTCG, care reprezintă atât de frumos comunitatea timișoreană, îl sprijină de la finele anului trecut pe Edi Bălan, copilul de 9 ani din Petrila. 

În timp record, MMTCG a reușit să atingă suma necesară realizării transplantului, strângerea de fonduri pentru acest caz finalizându-se cu un eveniment unic în Timișoara: „MMTCG se îmbracă în alb pentru Edi!”.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 29 februarie, începând cu ora 10.00, la Palladium Dance Club (Strada Cuvin colț cu Strada Cornelia Sălceanu), unde peste 60 de doamne se vor îmbrăca în alb pentru a promova, din nou, viața!

Acestea se vor îmbrăca rochii de mireasă, fiind ajutate de case de modă, make-up artiști, hairstyle-iști și fotografi profesioniști de renume din Timișoara.

Scopul evenimentului este acela de a realiza un calendar care este vândut membrelor din grupul minune din urbea de pe Bega, familiilor acestora, prietenilor, banii strânși urmând a fi donați lui Edi pentru tratamentele necesare post-transplant. 

Comentarii

comentarii