Acasă Actualitate Maestrul Popa’S va realiza, sâmbătă noaptea, caricaturi gratuite, la Bastionul Theresia Timișoara

Maestrul Popa’S va realiza, sâmbătă noaptea, caricaturi gratuite, la Bastionul Theresia Timișoara

DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, 19 mai 2018, cu începere de la ora 20.00, curtea Bastionului Maria Theresia va fi spațiul perfect unde vor avea loc trei spectacole incendiare.
Astfel, prima reprezentație se numește Războinicii veacului XVI – o reconstituire istorică realizată de Asociația pentru păstrare a tradițiilor Losonczy Istvan. De la ora 21.00, până la 22.00, va avea loc Amurgul castelanilor  – un concert live, însoțit de spectacol de lumini și foc – Peregrinii, iar de la ora 22.00, se va desfășura Centenarium – concert live  Lupus Dacus, formație cunoscută pentru repertoriul muzicii vechi și tradiționale.

De asemenea, Muzeul Național al Banatului îi invită pe timișoreni să participe la un eveniment complex denumit Rondul de noapte, o sărbătoare a colecțiilor și a creativității artiștilor participanți. Manifestarea va cuprinde vizitarea gratuită a expozițiilor temporare ale muzeului și vizionarea de spectacole de reconstituire istorică în acorduri de muzică medievală. Tot la bastion se mai află Muzeul Popas – Expoziție de caricatură semnată maestrul Ștefan Popa Popa’s, care va fi deschis între orele 20.00 – 24.00. Vor fi prezenți caricaturiști talentați Leonte Năstase, Mara Ungureanu, Răzvan Băncilă alături de prof. Marian Avramescu, caricaturist distins cu numeroase premii internaționale, care împreună cu  Maestrul Popa’S vor realiza gratuit caricaturi doritorilor.
 

Comentarii

comentarii