Acasă Actualitate Magazin pentru fanii fotbalului în Aeroportul Timișoara. Tricoul naționalei, eșarfe, fulare și...

Magazin pentru fanii fotbalului în Aeroportul Timișoara. Tricoul naționalei, eșarfe, fulare și mingi în tricolor

DISTRIBUIȚI

Federația Română de Fotbal și Lagardère Travel Retail România au dat startul unei colaborări de succes: fanii fotbalului vor avea la dispoziție o rețea întreagă de magazine din care pot cumpăra produsele echipei naționale de fotbal. Produsele naționalei ajung în 22 de locații, aeroporturi și magazine din țară.

Echipamente complete de fotbal, tricouri, eșarfe, fulare, mingi și multe altele, îi așteaptă în magazinele Lagardère Travel Retail România de pe aeroporturile din București, Cluj-Napoca, Suceava, Bacău, Iași și, desigur, nu putea să lipsească, Timișoara.

În afară de aeroporturi, echipamentele “tricolor” vor mai putea fi cumpărate din magazinele din București, Ploiești, Pitești, Oradea, Iași, Baia Mare, Craiova, Cluj-Napoca, Brașov, Arad și Constanța.

Până acum, produsele puteau fi comandate online sau achiziționate fizic, din „Romania Store”, magazinul oficial al suporterilor naționalei, din Mega Mall din București.

„Este o bucurie pentru noi să fim puntea dintre microbiști și produsele dragi lor. Știm că acestea nu sunt simple obiecte, ci poartă cu ele toate amintirile și nostalgiile pe care cuvântul – fotbal – le evocă, a spus Marius Văcălău, director general Lagardère Travel Retail România.

Lagardère Travel Retail România deține cea mai extinsă rețea de comerț aeroportuar din România.

„Suntem bucuroși pentru semnarea acestui parteneriat prin intermediul căruia tricoul echipei naționale și alte produse cu însemnele României sunt mai aproape de toți suporterii tricolori. Prin rețeaua de magazine Lagardère Travel Retail România avem șansa, de acum, de a ajunge în fiecare lună la peste trei milioane de români din diferite zone ale țării”, a declarat Răzvan Burleanu, președinte Federației Române de Fotbal.

Parteneriatul își propunere să dea naștere unei strategii de promovare a României și a naționalei de fotbal la scară largă, pe toate aeroporturile din țară.

Una dintre cele două divizii ale Grupului Lagardère, Lagardère Travel Retail este lider global în industria de retail destinat călătorilor, cu cea mai îndelungată experiență în satisfacerea nevoilor călătorilor și partenerilor.

Lagardère Travel Retail operează peste 5.000 de magazine în aeroporturi, gări și alte platforme, în 42 de țări, și a generat vânzări de 5,2 miliarde de euro în 2022 (gestionate 100%).

În România, compania este prezentă de peste 25 de ani pe piața comerțului în zonele de tranzit urban (aeroporturi, gări, spitale, galerii comerciale și centre de afaceri), și operează o rețea de aproape 300 de magazine pentru segmentele News & Convenience, Travel Essentials, Gifts & Souvenirs și Foodservice, sub șapte branduri: Inmedio, Relay, 1Minute, HUB Convenience, So Coffee, Natoo și Pizza La Mia Stazione.

Comentarii

comentarii