Acasă Eveniment „Magazinele de vise” din Timişoara luate la puricat

„Magazinele de vise” din Timişoara luate la puricat

195
DISTRIBUIȚI

magazin de viseZeci de poliţişti de la Crimă Organizată şi de la Economic, împreună cu inspectori ai Gărzii Financiare, au controlat toate magazinele etnobotanice din Timişoara. Ei au vrut să vadă dacă acestea mai comercializează pliculeţe cu substanţe halucinogene.  Oamenii legii au vrut să se asigure că aceste produse nu vor mai putea fi cumpărate de cei care sunt în căutare de noi senzaţii. Aceste plante au fost interzise de guvernul României începând din 15 februarie.

Guvernul a interzis 36 de plante şi substanţe etnobotanice / Lista substanţelor etnobotanice interzise

Astfel, 27 de substanţe şi nouă plante au fost scoase înafara legii. Surpriză însă, aproape toate magazinele controlate de oamenii legii erau închise, aşa că poliţiştii i-au chemat pe proprietari chiar de acasă. La unul dintre magazinele controlate au fost găsite mai multe plicuri care au fost confiscate pentru a vedea exact ce conţin. Dacă se va constata că aceste conţin substanţe interzise vor fi distruse, iar cei care le comercializau vor fi traşi la răspundere.
Cu toate că aceste substanţe au fost scoase înafara legii unii patroni ai unor astfel de magazine se laudă şi spun că vor găsi alte noi substanţe care nu se află pe lista celor interzise. Acest lucru se va întâmpla în cel mai scurt timp. Aşa că, cel mai probabil, guvernanţii vor fi nevoiţi să voteze noi legi şi pentru aceste substanţe. În Timiş şi nu numai, zeci de tineri au fost internaţi la spital din cauza acestor substanţe care se comercializau în aşa zisele „magazine de vise”.

Comentarii

comentarii