Acasă Actualitate Magia Crăciunului, la centrul de zi pentru seniori al Primăriei Timișoara

Magia Crăciunului, la centrul de zi pentru seniori al Primăriei Timișoara

DISTRIBUIȚI

Magia sărbătorilor s-a simțit în aceste zile și la centrul de zi pentru persoane vârstnice din cadrul complexului de servicii pentru persoane vârstnice ”Sf.Arh.Mihail și Gavril”, al Primăriei Timișoara.

Colindele au răsunat din glasurile a zeci de bunici. Cu toți au fost răsplătiti cu mici cadouri asigurate de către magazinul Profi din calea Lipovei.

Misiunea complexului de servicii sociale pentru persoane vârstnice ”Sf. Arh. Mihail și Gavril” este de a asigura servicii sociale de calitate în vederea îmbunătățirii calității vieții persoanelor vârstnice din municipiul Timișoara.

La acest eveniment au participat si beneficiari ai proiectului Geras. Beneficiarii serviciului sunt persoane vârstnice care au împlinit vârsta legală de pensionare, cu domiciliul – reședința în municipiul Timișoara, locuiesc singure sau cu alte persoane vârstnice, aflate în situaţii de dificultate ca urmare a pierderii sau limitării autonomiei funcționale și se află în risc de excluziune socială.  Bunicii centrului de zi urează ”Sărbători fericite și binecuvântate!”

 

Comentarii

comentarii