Acasă Cultura Magia muzicii și a dansului se împletesc într-un spectacol de poveste

Magia muzicii și a dansului se împletesc într-un spectacol de poveste

DISTRIBUIȚI

Clubul de Dans Sportiv Magnum Team invită timișorenii la spectacolul “Povestea noastră”, un eveniment unic, care va avea loc în 15 iunie, de la ora 18:30, în Piața Sf. Gheorghe din Timișoara.

Povestea Noastră” este un colaj spectaculos de momente de dans, de toate tipurile, acompaniate de melodii din desene animate și piese celebre care spun povestea fiecăruia dintre noi sau o poveste în care ne putem regăsi cu ușurință.

De la grația baletului la energia vibrantă a dansurilor latino, de la ritmurile moderne la farmecul dansurilor de societate, fiecare moment din acest spectacol este creat pentru a aduce bucurie și inspirație.

Fiecare dans este o mică poveste, un fragment dintr-un univers de emoții și trăiri. Tinerii dansatorii vă vor purta printr-o călătorie plină de ritm și culoare, demonstrând nu doar tehnica impecabilă, dar și pasiunea care stă la baza fiecărui pas de dans.

Prin dansurile prezentate, sportivii vor povesti despre primele lecții, despre momentele de ezitare și despre triumfurile obținute cu multă muncă și perseverență. Vor arăta cum fiecare dintre ei a evoluat, a înflorit și s-a transformat, asemenea unui fluture care iese din crisalidă și își întinde aripile pentru prima dată.

Suntem extrem de entuziasmați să aducem Povestea noastră în fața publicului timișorean. Acest spectacol este o celebrare a călătoriei noastre ca dansatori, a efortului, pasiunii și dedicării care ne-au transformat din începători timizi în performeri încrezători. Vrem să împărtășim această poveste cu toți cei care ne-au susținut de-a lungul drumului și să inspirăm noi generații de dansatori.”a declarat Diana Avram, antrenor la Clubul de Dans Sportiv Magnum Team.

Acest spectacol este o celebrare a diversității și frumuseții dansului, un mod prin care dorim să împărtășim bucuria și emoția dansului cu întreaga comunitate.” Spune, la rându-i, Raul Avram, antrenor la Magnum Team.

La spectacolul ”Povestea noastră” intrarea publicului este liberă.

Despre Clubul de Dans Sportiv Magnum Team:

Clubul de Dans Sportiv Magnum Team este dedicat promovării artei dansului și dezvoltării talentelor dansatorilor de toate vârstele. Prin spectacole, competiții și cursuri de dans, clubul își propune să inspire și să aducă bucurie în comunitate prin frumusețea și pasiunea dansului.

Clubul de Dans Sportiv Magnum Team se pregătește pentru ca în acestă toamnă, în 15 septembrie,  să aducă la Timișoara elita dansului sportiv prin organizarea Campionatului Mondia lde Dans Sportiv.

Proiectul ”Let your passion be dancing!” face parte din programul ”Orașul în mișcare” și este finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte.

Comentarii

comentarii