Acasă Monden/Lifestyle Magicianul Lorenzo-Cristian a realizat o nuntă surpriză fără ca mireasa să știe

Magicianul Lorenzo-Cristian a realizat o nuntă surpriză fără ca mireasa să știe

DISTRIBUIȚI
Mentioneaza autorul, asa e frumos 🙂

Cel mai titrat iluzionist român și realizatorul conceptului Magician la Nuntă şi-a pus la cale magia vieţii în acest weekend la Timişoara, transformând cel mai arzător vis al iubitei lui în realitate. Fără să aibă nici cea mai mică bănuială despre ce i se pregătea de câteva săptămâni, Minodora a fost logodnică şi mireasă în aceeaşi seară, totul într-un scenariu atent pus la punct de Magician, la care i s-au alăturat o suta cincizeci de complici.  Magia a fost completă şi rând pe rând au apărut: inelul de logodnă, parinții spirituali, familiile, prietenii dragi, trei rochii de mireasă, pantofii și bijuteriile pentru fiecare rochie, buchetul miresei… cu toţii luând parte la o nuntă demna de Oscar, parca era un film cu cea mai perfecta regie.

Seara de vineri părea una normală pentru Minodora, care, din postura de manager al echipei Magicianului Lorenzo-Cristian, ştia că trebuie să conducă echipa pentru un spectacol, la o nunta a unor prieteni, unde era programat show-ul Magician la Nunta. Ajunsă acolo, organizatorul evenimentului i-a spus domnișoarei manager, că este ceva în neregulă, că mirii s-au certat şi că trebuie să-l roage pe Lorenzo-Cristian să improvizeze ceva pentru a liniști spiritele in sala. Magicianul în backstage iși juca rolul perfect cerându-i Minodorei să-și monteze un microfon pentru a vorbi despre festivalul intenațional de iluzionism ce urmează să-l organizeze. A păşit pe scenă în timp ce reflectoarele îi băteau în ochi pentru a nu putea recunoaște persoanele prezente in sală, fără să ştie că face, de fapt, primul pas din noua ei viaţă.  În timp ce Minodora era concentrată pe discuția despre festival, Lorenzo i-a cerut să vorbească și despre cel mai magic proiect din cariera ei, proiect la care ea in calitate de manager nu participase! Pentru câteva secunde Minodora rămăsese fără cuvinte pentru că nu știa la ce face referire Lorenzo și o pusese într-o situație dificilă…  A urmat un discurs foarte emoționant susținut de artistul Lorenzo “ai știu să sădești în mine ce nimeni nu a putut sădi! Dacă până la 37 de ani aveam convingerea că nu mă voi căsători niciodată, tu ai reușit să-mi sădești dorința de a întemeia o familie, o familie care să înceapă azi…  “Vrei să fii soția mea?”   a fost un DA lung și puternic parcă a străpuns tavanul! După acceptarea inelului de logodnă, Minodora credea ca asta a fost surpiză.  Dar iubitul ei magician, a mai pus o întrebare: 

– Dacă tot ai acceptat, hai să stabilim azi și data nunți… 

– Nu știu acum ce dată să alegem dar vorbim noi după, a spus tremurând Minodora  

– HAI SA O FACEM ASTĂZI!!!  

– Cum astăzi? Nu suntem pregătiți, vreau nuntă in rochie și vreau  să vină toți cei dragi.

– M-am gândit și la asta: ai o familie exemplu pe care mereu o urmărești pe facebook, sunt aici și vor fi părinții noștri spirituali.

– Doamne!…   (când au apărut aceștia)

– Să știi că m-am găndit și la parinții noștri (probabil cea mai emoționantă clipă pentru Minodora, când tatăl apărut în spatele ei a cuprins-o în brațe).

– În urmă cu ceva timp când sădeai în mine dorința aceasta, îmi spuneai că dacă, vreodată o să-mi fi mireasă ți-ai dori să se întâmple într-o rochie neagră, am ținut minte! Apoi la începutul anului 2018 la cel mai mare târg de nunți din țară, ne-am lansat o provocare, fiecare in mintea lui trebuia să aleagă o rochie favorită dintre miile de rochii expuse. Nu știu cum Magia mea amândoi am ales-o pe aceeași, rochia albă cu flori roșii!  Dar, recent răsfoiai o revistă și te-ai îndrăgostit de o altă rochie pe care ți-ai dorit să o faci pe culoarea mov pentru nunta lui Vice…  Am ținut cont de toate cele 3 dorințe…  și astăzi poți să-ți alegi una dintre ele! (s-au deschis cortinele și au apărut cele 3 rochii).

– Nu pot să cred…  nu știu pe care sa o aleg! Sunt superbe! Iubiii alege tu!  Sau pot să le îmbrac pe rând, pe toate???

Pentru 15 minute mirii au dispărut și au revenit total schimbați in hainele ce aveau să scrie istorie in lumea nunților din România și nu numai.

Au urmat simbolic ofițerul de stare civilă și părintele care au foarte scurți și la subiect.

Toată această serie de surprize au emoționat pe toată lumea prezentă, bărbați înlăcrimați, chelnerii plângeau de emoții, doamnele prezente au fost extaziate. Minodora la un moment dat a cerut un scaun, ii scăzuse glicemia deși Lorenzo i-a înfiripat un calmant în miere înaintea evenimentului.

Suprizele au continuat cu artiștii care au întreținut atmosfera pe toată durata nunții. Toata lumea a dansat. L-a un moment dat, s-a încercat furtul miresei, Lorenzo a simțit mișcarea secretă și în negocierile cu “hoții” a făcut să apară ca prin magie, în premiera pentru România, pe Iron Man  ca să-i salveze aleasa inimii. 

Un alt moment culminant a fost când mirele a fost provocat de nuntași la un joc în care trebuia să facă niște scheme de dans, dintr-o data Lorenzo a făcut niște salturi spectaculoase demne de un sportiv sau dansator de performanță, scheme la care oricine prezent la eveniment ar fi putut paria că Lorenzo nu poate face astfel de mișcări.

Totul a fost spectaculos la aceasta nuntă! Locația si decorul sălii era pline de elemente magice, serviciile instruite până la cel mai mic detaliu, iar regia impecabila a lui Lorenzo a funcționat 100%.

Surpriza magică era pregătită de câteva săptămâni, cu ajutorul celor apropiaţi Minodorei, niciun detaliu nu a fost uitat, secretul fiind păstrat cu sfințenie. “Minodora este femeia care mi-a schimbat modul de a privi viaţa, mi-a reconfigurat traseul şi m-a făcut să îmi doresc ceva ce nu mi-am dorit până acum: să mă căsătoresc. Aşadar, să îi organizez o nuntă ca în poveşti fără ca ea să ştie a fost şi pentru mine un vis. Am simțit că merită asta! Am pus totul la cale într-un timp foarte scurt de la primul gând, de-acum 6 săptămâni. Numărul invitaţilor a fost unul redus, tocmai pentru a mă asigura că nimeni nu răsuflă nimic. Ea ştia că mergem la nunta unui prieten, aşa că am avut un motiv foarte bun să mergem la croitoreasă, care în timp ce lucra pentru rochia respectivă, croia şi alte două rochii de mireasă: una ivory şi una neagră, cea de-a treia rochie a fost trimisă de la Bucureşti.  Pentru organizarea nunţii am avut şi sprijinul unui organizator extern cu ajutorul caruia am ales serviciile de top din piata nuntilor, si am simtit asta pentru ca si-au facut treaba exemplar si mi-au redus mult din stres”, spune Lorenzo-Cristian.

Asemenea basmelor, starea euforică a durat patru zile şi trei nopţi, pentru că totul a fost un cumul de evenimente desfășurate in maraton, timp în care mireasa spune că a trăit un vis continu. “Să fiu mireasa lui Lorenzo a fost printre cele mai mari dorinţe ale mele, la scurt timp după ce l-am cunoscut, însă ce am trăit în aceste zile a fost mai mult decât aş fi îndrăznit să sper. Emoţiile şi magia mi-au cuprins sufletul şi a fost pentru prima dată când mi-am dat seamă că mă aşteaptă o viaţă magică”, spune Minodora.

Lorenzo-Cristian este cel mai titrat magician român, membru The Magic Circle Londra, coleg cu renumiţii magicieni David Copperfield sau Dynamo. De-a lungul anilor el a primit numeroase premii şi distincţii, iar în prezent este singurul magician din România care dezvoltă conceptul de magic-marketing. Și-a creat un prestigu din a realiza spectacole personalizate pentru orice tip de eveniment. În luna noiembrie a anului 2016 el a reuşit să impresioneze o ţară întreagă atunci când, printr-un extraordinar număr de iluzionism, demn de record mondial, a levitat deasupra unui tir in pozitie de superman, tractând tirul de 13 tone, fără şofer.

Comentarii

comentarii