Acasă Actualitate Mai marii Primăriei Timişoara trăiesc într-o lume paralelă când vine vorba de...

Mai marii Primăriei Timişoara trăiesc într-o lume paralelă când vine vorba de zăpada din oraş

414
DISTRIBUIȚI

FOTO

Gheorghe Ciuhandu, primarul Municipiului Timişoara, a susţinut o conferinţă de presă care a avut ca principal punct de dezbatere deszăpezirea oraşului. Ciuhandu a spus în cadrul acestei întâlniri că o parte a presei este tendenţioasă când vine vorba despre cum s-a acţionat în timpul deszăpezirii din Timişoara. Mai mult, edilul local a observat că în oraşul pe care îl conduce drumurile şi trotuarele sunt curăţate, iar problemele au dispărut. „Nu înţeleg unde vedeţi dumneavostră că trotuarele nu sunt deszăpezite. Eu am fost prin oraş şi lucrurile stau altfel. Normal că am fi vrut şi noi să avem mai multă fermitate în curăţarea de zăpadă a oraşului, însă utilajele cu care s-a acţionat nu sunt cele mai performante. Oricum, stăm foarte bine comparativ cu alte oraşe”, a spus Gheorghe Ciuhandu.

Trotuare impracticabille la doar 5 metri de primărie

Trotuarele de pe Bulevardul C.D. Loga din Timişoara au fost pline de zăpadă, marţi, 7 ianuaraie. Cu toate acestea, edilul local a văzut altceva. „Vă spun, trotuarele sunt curăţate de zăpadă, la fel şi carosabilul”, a spus Ciuhandu.

2 milioane de lei pentru deszăpezire

Anul acesta, municipalitatea Timişoreană a alocat 2 milioane de lei pentru deszăpezirea oraşului. În 2011, suma a fost de doar 500.000 de lei. Firmele cu care au contracte de deszăpezire cu Primăria Timişoara au primit contracte pe patru ani, cu condiţia ca parcul auto să fie modernizat. Până în acest moment, cele două firme mari care au contracte în Timişoara nu s-au ţinut de cuvânt şi nu au achiziţionat utilaje performante care să facă faţă oricărei situaţii.

Comentarii

comentarii