Acasă Eveniment “Mai mult ca sigur, Trifu Schrottu i-a cerut fetei servicii sexuale aberante”

“Mai mult ca sigur, Trifu Schrottu i-a cerut fetei servicii sexuale aberante”

478
DISTRIBUIȚI

Maria Bumbaru, şefa detectivilor din România: 
Preşedintele Asociaţiei Naţionale a Detectivilor din România, Maria Bumbaru, crede că ţiganul tranşat a avut partea lui de vină. „Mai mult ca sigur, Trifu Schrottu i-a cerut fetei servicii sexuale aberante. Nu s-a stabilit încă, deşi contează foarte mult, dacă cetăţeanul de etnie romă a fost violent, a fost în stare de ebrietate, cum a tratat fata sau ce servicii sexuale a cerut. Probabil, i-a cerut mai mult decât studenta putea oferi. Tinerii au fost provocaţi în urma unui concurs de împrejurări”, ne-a spus Maria Bumbaru. Şocanta crimă de la Timişoara, în care ţiganul Trifu Schrottu a fost omorât cu 50 de lovituri de cuţit şi apoi tranşat, a fost dezbătută, vineri, de zeci de detectivi particulari din vestul ţării. Aceştia şi-au dat întâlnire în oraşul de pe Bega, unde au participat la „Conferinţa Regională Banat”.

„Nu cred că victima a fost cinstită”

Detectivă din 1990, Maria Bumbaru are la activ peste 1.000 de cazuri rezolvate. Unul mai ciudat decât altul. Aceasta crede că motivul adevărat al crimei de la Timişoara ar putea să nu se afle niciodată. „Eu spun că nu a fost vorba doar de bani. Nu cred că acei tineri au comis crima în mod conştient. Conştiinţa lor s-a dezechilibrat la un anumit moment. Trifu era un personaj îndoielnic. Nu cred că victima a fost cinstită şi că nu are nicio vină”, susţine Maria Bumbaru. Chiar dacă nu s-a întâlnit, în activitatea sa, cu prea multe cazuri de crimă, şefa detectivilor din România a avut un caz de care-şi va aminti toată viaţa. Şi-a urmărit un coleg, şi el detectiv particular, la rugămintea unei soţii prea geloase. Despre o doză de gelozie crede Maria Bumbaru că a fost vorba şi în cazul crimei de la Medicină. Despre un iubit care nu a mai suportat să audă cum prietenei sale i se cer servicii sexuale dincolo de limitele normalului.

Sexul oral l-a băgat în mormânt?

Se pare că scandalul ar fi pornit imediat după ce Trifu Schrottu i-ar fi cerut  studentei Carmen Bejan să-i facă un număr de sex oral. Ar fi fost revoltat pentru că fata nu a acceptat. Imediat a urmat inexplicabilul… Ţiganul a spus că nu plăteşte cei 500 de euro, bani ceruţi de studenta la Medicină, care practica de mult sexul pe bani. Prietenul ei, Raul Florea, a intervenit şi l-a lovit de mai multe ori pe Trifu Schrottu. La scurt timp, Carmen Bejan l-a înjunghiat de trei ori. Cel puţin una dintre lovituri ar fi atins inima lui Trifu. A urmat, noaptea, tranşarea cadavrului, cum au învăţat studenţii la cursurile de anatomie. Anchetatorii sunt acum într-o mare dilemă. Deşi fata a recunoscut că l-a înjunghiat pe cetăţeanul de etnie romă, avocata sa susţine că bărbatul ar fi fost mort în momentul loviturilor. Aşteptatul raport al medicilor legişti ar putea fi singurul care să facă lumină în încâlcitul caz de la Timişoara. Şi să stabilească cu exactitate în urma căror lovituri a murit Trifu Schrottu. Niciunul dintre detectivii prezenţi la Timişoara nu crede, însă, că i-ar putea salva pe tineri de la o pedeapsă extrem de dură. „Nu aş avea cum să-i salvez, să le dovedesc nevinovăţia. Dacă familiile tinerilor mi-ar cere ajutorul, tot ce pot face este să găsesc mai multe circumstanţe, de care poliţia nu a ţinut cont”, spune unul dintre cei mai căliţi detectivi din ţară, generalul în rezervă Vasile Bot, fostul şef al SRI pe zona de vest a ţării.

Comentarii

comentarii