Acasă Administraţie Mai multe imobile din Calea Lipovei și de pe strada Gheorghe Lazăr...

Mai multe imobile din Calea Lipovei și de pe strada Gheorghe Lazăr vor rămâne fără apă caldă în Timișoara

428
DISTRIBUIȚI

Colterm oprește furnizarea apei calde la punctul termic nr. 41, în ziua de vineri, 18 iunie, între orele 9-17. Măsura este necesară în vederea efectuării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană, Etapa II”.

Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor: Sf. Ap. Petru și Pavel, Martir Maria Andrei, Stuparilor, Academician P.P. Negulescu, Petre  Olariu,  Verde,  Ion Ionescu de la Brad.

De asemenea, ca urmare a unor lucrări efectuate de E-Distribuție Banat la rețeaua de medie tensiune, care vor genera  opriri în alimentarea cu energie electrică, Colterm va întrerupe furnizarea apei calde și la PT 31, în ziua de vineri, 18 iunie, între orele 9-17. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor: Gheorghe Lazăr (parțial).

 

Comentarii

comentarii