Acasă Administraţie Mai multe străzi din zona Stan Vidrighin și din calea Bogdăneștilor din...

Mai multe străzi din zona Stan Vidrighin și din calea Bogdăneștilor din Timișoara rămân fără apă rece

DISTRIBUIȚI

Aquatim a informat că, marți, 26 iulie, între orele 14:30-19:30 se va executa o intervenție la conducta de apă de pe Calea Stan Vidrighin, în Timișoara.

Pe durata lucrărilor se va întrerupe apa pe străzile Calea Stan Vidrighin, Cerna, 1 Decembrie 1918 (porțiunea dintre Calea Stan Vidrighin și Cerna), Constructorilor, Chimiștilor și la blocul de pe bulevardul Liviu Rebreanu nr. 181. De asemenea, se va opri furnizarea apei la firmele Dalli, Dräxlmaier, EEE, Continental, Spumotim, Lidl, Auchan, Mecatim, Lukoil, Dosetimpex și Egeria.

Joi, 28 iulie, între orele 03-22 vor avea loc lucrări de deviere a conductei DN 800mm, în cadrul proiectului „Reabilitarea liniilor de tramvai şi modernizarea tramelor stradale în municipiul Timişoara, Traseu 5, Calea Bogdăneştilor”.

Pe durata lor se va opri furnizarea apei pe bulevardul Cetății (porțiunea dintre strada Cloșca și Calea Bogdăneștilor), Calea Bogdăneștilor (porțiunea dintre bulevardul Cetății și Calea Circumvalațiunii), Suceava, Franyo Zoltan, Sibiu, Făgăraș, Chișinău, Toplița, Sinaia, Piața Sfântul Nicolae, Sabin Drăgoi, Nera și Bogdan Petriceicu Hasdeu. În același interval, presiunea va fi redusă pe strada Aprodul Movilă, în zona Mircea cel Bătrân, Balta Verde și Horia.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7.

 

 

Comentarii

comentarii