Acasă Eveniment Mai multe tramvaie din Timișoara au fost deviate din cauza unor probleme...

Mai multe tramvaie din Timișoara au fost deviate din cauza unor probleme la pantografe. După nici o oră, s-a reluat traficul normal

546
DISTRIBUIȚI

Vineri, 27 august, în jurul orei 12.00, mai multe tramvaie din Timișoara au trebuit să aștepte, între stațiile Regele Carol și Piața Mocioni (Sinaia), rezolvarea unor probleme tehnice. Acestea, potrivit STPT, au fost legate de pantografe. În jurul orei 12.30, în jur de zece tramvaie de pe liniile 1, 2, 4, 7 și 8 erau oprite în cele două stații din Piața Regele Carol și pe tronsonul către Sinaia.

Înainte de rezolvarea problemei, reprezentanții STPT anunțau pe Facebook și devieri: „Tramvaiele de pe linia 4 vor fi redirecţionate către Piaţa Bălcescu – Ciarda Roşie, cele de pe linia 1 vor fi redirecţionate către Piaţa Bălcescu – Fabrica de Bere – Piaţa Traian – Gara de Est, cele de pe linia 2 vor fi redirecţionate tot prin Piaţa Bălcescu – Fabrica de Bere- Piaţa Traian şi apoi pe traseul normal. Tramvaiele de pe linia 8 vor fi redirecţionate către Piaţa 700 – Piaţa Traian şi apoi spre AEM, tramvaiele de pe linia 7 vor circula pe bulevardul Dâmboviţa spre Piaţa Bălcescu-Piaţa Maria- Piaţa 700, iar tramvaiele de pe linia 9 vor întoarce în bucla din bulevardul Dâmboviţa”.Postarea inițială, de la ora 12.20, a fost actualizată la 12.50 cu mesajul „Problemele tehnice din Piaţa Mocioni au fost remediate. Circulaţia tramvaielor pe traseele stabilie conform graficelor de circulaţie va reveni la normal”.

Comentarii

comentarii