Acasă Administraţie Mai mulți bani alocați, pentru mai multe „minunății de flori”, la Timfloralis...

Mai mulți bani alocați, pentru mai multe „minunății de flori”, la Timfloralis 2020, în perioada 24-26 aprilie

DISTRIBUIȚI
timfloralis

Primarul Nicolae Robu a anunțat că Timfloralis 2020 va avea loc în perioada 24 – 26 aprilie. Edilul-șef promite cea mai mare anvergură de până acum la ediția din acest an. Pentru acest lucru, Primăria este pregătită și aloce mai multe fonduri festivalului, fiind plănuite acțiuni specifice tematicii și alte zone ale orașului.

Deși încă nu știe detalii concrete legate de organizare, Robu a declarat: „Festivalul va alea loc, ca până acum, în piețele Victoriei, Unirii și Libertății, bineînțeles, și pe străzile conexe. Vom aduce încă o dată acele minunății de flori în centrul orașului.[…] Vom adăuga lucruri deosebite la ceea ce am făcut până acum. Avem multe în vedere, dar sunt incertitudini în legătura cu posibilitatea de a le realiza”.

Primarul nu vrea nici să renunțe la competiția din cadrul festivalului sau la punctele de interes din anii trecuți:„Să fie prezente în zona festivalului lucrurile care au avut succes. Loc avem destul, iar două-trei lucruri care au avut succes pot să fie aduse în actualitate”.

„Ne pregătim pentru ediția din 2021 și facem un exercițiu. În 2021, Timfloralis trebuie să fie demn de o Capitală Europeană a Culturii”, a mai spus acesta.Pentru acest lucru, Robu nu exclude monitorizarea rezultatelor la diferite puncte din cadrul ediției din acest an, pentru a putea a avea o idee asupra punctelor forte.

Primarul a și mulțumit celor care, prin pasiunile lor, au adus servicii orașului: „Anul trecut a fost full-full, a fost vârful. Anul trecut am avut, de departe, cea mai bună promovare, pe toate posturile naționale de televiziune. Pe Instagram și Facebook a fost senzație! Promovarea propriu-zisă ne-ar fi costat de 100 de ori mai mult. Câtă lume, poze share-uite, videoclipuri, realizate de participanți, dar și profesioniști! Aceștia au făcut servicii inestimabile orașului. Ar trebui să îi premiem, încă o dată,pe cei care fac servicii orașului, prin hobby-urile lor. Festivalul își merită banii cu vârf și îndesat!”, a spus acesta.

Comentarii

comentarii