Acasă Actualitate Mai puține mașini abandonate, mai multe locuri de parcare

Mai puține mașini abandonate, mai multe locuri de parcare

751
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali de la Circulație Rutieră încearcă constant să elibereze locurile de parcare din Timișoara de autovehiculele abandonate sau fără stăpân. În primele șase luni ale anului 2019 au fost găsite 719 autovehicule ce păreau a fi abandonate pe domeniul public, în toate zonele orașului. Pentru 82 dintre acestea au fost emise dispoziții de ridicare fiindcă nu au fost revendicate de proprietari.

Alte 432 de autovehicule au fost ridicate de proprietari în urma somațiilor. Astfel, totalul locurilor eliberate ajunge la 514. În unele situații semnalate de cetățeni mașinile nu se încadrau în termenul prevăzut de Legea 421/2002 de peste un an sau deținătorii au putut dovedi că sunt cu taxele și impozitele plătite la zi.

Acțiunile permanente ale polițiștilor locali se desfășoară cu sprijinul cetățenilor pentru soluționarea cazurilor de acest gen. Oricine poate sesiza un caz asemănător la numerele de telefon 0256.968 și 0256.246.112 sau pe adresa de email contact@politialoctm.ro. Stadiul unui autovehicul abandonat se poate verifica și pe aplicația ”Auto Abandonate” de pe site-ul instituției, www.polcomtim.ro.

Comentarii

comentarii