Acasă Eveniment Mai puține persoane în carantină, dar mai multe în izolare, în Timiș....

Mai puține persoane în carantină, dar mai multe în izolare, în Timiș. Două dintre acestea s-au ales cu amenzi de mii de lei

1089
DISTRIBUIȚI

Două persoane din județul Timiș nu au fost găsite de polițiști la domiciliu, deși trebuiau să stea în izolare. Acestea au primit, în total, amenzi de 6.000 de lei. În plus, cele două persoane au fost trimise în centrele de carantină, urmând să plătească din banii lor toate cheltuielile. Celelalte 1.973 de persoane verificate în ultimele 24 de ore de polițiști respectau măsurile impuse.

În acest moment, în județul Timiș sunt 2.779 de persoane izolate la domiciliu, mai multe decât ieri, când, în evidența autorităților județene erau 2.663. Pe de altă parte, numărul celor aflați în carantină a scăzut de la 179, în urmă cu o zi, la 89, joi dimineață. Această scădere este dată de faptul că 107 persoane au ieșit din carantină în ultimele 24 de ore și doar 17 au intrat.

„Vă informăm că pe Platforma Națională de Pregătire pentru Situații de Urgență (https://fiipregatit.ro/)  poate fi consultat Ghidul pentru Starea de Alertă, care cuprinde răspunsuri la cele mai frecvente întrebări, precum și explicații și reglementări referitoare la Starea de alertă. De asemenea pe aceeași platformă există încă 11 ghiduri COVID-19 (Cumpărături, Transport în comun, Simptome, Interacțiune cu Poliția, Autoizolare, Întrebări și mituri, Informare corectă ș.a.)”, atrage atenția Prefectura județului Timiș.

Comentarii

comentarii