Acasă Economic Mail Boxes Etc. intră pe piața din România pe la Timișoara

Mail Boxes Etc. intră pe piața din România pe la Timișoara

1839
DISTRIBUIȚI

Pe piața româneasca de logistică a apărut un nou concept revoluționar de micrologistică și soluții integrate. Adrian Minea, managing director Bipmobile Timișoara, a adus pe piața din România franciza MBE – Mail Boxes Etc. Primul Pilot Store a fost deschis joi, 31 ianuarie, în Timișoara, moment care a coincis cu lansarea oficială a serviciilor MBE în România.

Soluțiile de curierat, ambalare, logistică, design grafic și print, precum și calitatea prin care rețeaua de centre s-a făcut remarcată la nivel global, vor fi disponibile timișorenilor în Calea Dorobanților 9A, în intervalul orar 9-18, de luni până vineri. Acesta este doar primul din cele peste 100 de centre pe care, antreprenorul Adrian Minea, deținătorul licenței naționale pentru România și administratorul unuia din cei mai importanți operatori de transport din România, Bipmobile, plănuiește să le deschidă în următorii 10 ani, prin francizare.

„Centrul Mail Boxes Etc. a apărut din nevoia de a furniza clienților business și persoane fizice servicii multiple, într-un singur loc. Astfel că, într-un centru, un client poate alege de la servicii de ambalare, livrare colete național și internațional, închiriere de căsuțe poștale, design grafic, produse de birotică, până la web design”, spune Adrian Minea.

Orientarea principala va fi către persoanele fizice și firmele mici si mijlocii care nu au capacitatea de a ajunge key-accounts pentru firmele de curierat sau de logistica, produsul fiind competitiv în special în zona de e-commerce.

Rețeaua MBE Worldwide se bucură de un succes important, dovadă fiind cele peste 2500 de centre deschise la nivel mondial. Fondată la San Diego (California) în 1980, compania a intrat pe piața europeană în 1993, în Italia.

Comentarii

comentarii