Acasă Eveniment Maşina președintelui Consiliului Judeţean, Sorin Frunzăverde, incendiată în parcare

Maşina președintelui Consiliului Judeţean, Sorin Frunzăverde, incendiată în parcare

531
DISTRIBUIȚI

Tuareg FrunzaverdeAutoturismul de teren Volkswagen Tuareg, CS 33 XWY, a luat foc pe Str. Ţarcului din Reșița duminică seara, în jurul orei 21. Din fericire, în acel moment nu era nici un pasager în autoturism, astfel că nu au fost victime. „S-a primit un apel pe 112 că un autoturism arde pe Str. Ţarcului, pompierii de la ISU intervenind prompt şi lichidând incendiul, la un autoturism aparţinând Consiliului Judeţean Caraş-Severin" a declarat prefectul Ioan Ţunea, venit de urgenţă la faţa locului. Poliţiştii au redirecţionat circulaţia  pe timpul intervenţiei, pentru a uşura intervenţia pompierilor care au reuşit rapid să lichideze incendiul.
Potrivit comisarului şef Dan Bortiş „poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului pentru a facilita intervenţia pompierilor, iar lucrătorii de la Serviciul Criminalistic lucrează la efectuarea constatării la faţa locului”.
Cel mai probabil incendiul a pornit de la un scurtcircuit electric, dar pompierii spun că se pot pronunţa asupra cauzei incendiului abia mâine, după o cercetare amănunţită a situaţiei.

Comentarii

comentarii