Acasă Economic Mall de vânzare în vestul țării

Mall de vânzare în vestul țării

615
DISTRIBUIȚI

armonia arad 11Dezvoltatorul imobiliar austriac Immofinanz scoate la vânzare proprietatea Armonia din Arad, care a funcţionat ca mall până în 2012, an în care a fost începută transformarea sa în centru industrial şi logistic, sub numele de Log Center Arad.
Decizia vine după ce anul trecut Immofinanz a vândut întregul portofoliu logistic către compania americană Blackstone, iar Armonia rămăsese singurul activ din afara zonei de interes a grupului austriac, funcţional pe acest segment.
„Proprietatea Armonia Arad nu face parte din portofoliul principal al Immofinanz, motiv pentru care vom dispune vânzarea ei. Momentan, nu putem oferi informaţii suplimentare, procesul fiind chiar la început“, spun reprezentanţii companiei. Printre chiriaşii care au ocupat o parte din spaţiul fostului mall Armonia se numără producătorul de cabluri pentru industria auto Leoni Wiring Systems, care a deschis acolo în urmă cu aproximativ doi ani o fabrică de cablaje.
„În fabrica din Armonia, Leoni ocupă circa 8.000 de metri pătraţi, unde lucrează câteva sute de angajaţi“, au spus reprezentanţii Leoni pentru ZF.
În total, Leoni Wiring Systems are 11.700 de salariaţi în fabricile locale, potrivit datelor publicate pe site-ul firmei. Mallul Armonia din Arad avea o suprafaţă închiriabilă de 26.000 de metri pătraţi, ceea ce înseamnă că Leoni ocupă aproximativ o treime din total.

Comentarii

comentarii