Acasă Eveniment Mama a filmat pe ascuns totul: arădean acuzat că şi-a violat fiica...

Mama a filmat pe ascuns totul: arădean acuzat că şi-a violat fiica vitregă, în vârstă de 14 ani

DISTRIBUIȚI

violUn bărbat de 43 de ani din oraşul Pecica a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce soţia acestuia l-a reclamat la Poliţie că şi-a violat fiica vitregă, femeia oferindu-le anchetatorilor şi imagini surprinse de camere de supraveghere instalate în locuinţă.

Un arădean de 43 de ani a fost arestat preventiv, suspectat că şi-a agresat sexual fiica vitregă. Femeia ar fi observat schimbări în comportamentul fetei de 14 ani şi ar fi instalat camerele de supraveghere fără ştirea bărbatului, suspectând că el ar putea abuza de ea pentru că îi este fiică vitregă. Femeia verifica ce se întâmplă în locuinţă când pleca de acasă, astfel că a surprins un abuz sexual comis asupra fetei.

“Poliţiştii Oraşului Pecica au fost sesizaţi prin plângere penală de o femeie despre faptul că soţul său, în vârstă de 43 de ani, din aceeaşi localitate, ar fi întreţinut relaţii sexuale prin constrângere cu fiica vitregă minoră. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol”, a declarat luni, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Livia Pescar.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar magistraţii Judecătoriei Arad au emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Comentarii

comentarii