Acas─â Eveniment Mama baiatului ucis de tatal sau, in Timisoara, audiata de procurori. Ce...

Mama baiatului ucis de tatal sau, in Timisoara, audiata de procurori. Ce le-a povestit despre momentul crimei

DISTRIBUIȚI

Continua ancheta in cazul crimei oribile care a socat Timisoara. Deocamdata nimeni nu stie ce l-a impins pe barbatul de 48 de ani sa-si omoare baietelul de 6 ani. Cert este ca tatal nu era luat in evidenta cu probleme psihice.
Dupa ce si-a mai revenit din soc, mama baietelului ucis a fost audiata de procurori. Le-a povestit ca era la dus, atunci cand cand s-a intamplat totul. A incercat sa intre in camera unde erau cei doi, insa usa era inchisa. Cand si-a dat seama ce tragedie s-a petrecut, a fugit la vecini, iar oamenii au sunat dupa ajutor.
Vecinii povestesc ca familia ar fi trecut prin mari emotii cu fiica cea mare, care ar fi fost operata si diagnosticata cu o boala grava. Familia care facea parte dintr-un cult neoprotestant, Martorii lui Jehova, se pregatea duminica sa mearga la biserica. Barbatul si-a injunghiat mortal fiul, care se afla in pat. Apoi si-a provocat rani grave, din cauza carora a murit, o ora mai tarziu. Din cauza socului foarte puternic, femeia este acum sub tratament, in spital.

Comentarii

comentarii