Acasă Eveniment Mama din Timișoara, care s-a aruncat cu copiii de pe bloc, fusese...

Mama din Timișoara, care s-a aruncat cu copiii de pe bloc, fusese externată recent de la psihiatrie. Ce diagnostic i-au pus medicii

DISTRIBUIȚI

Iuliana Billi, mama din Timișoara care și-a luat viața aruncându-se de pe bloc alături de cei doi copii ai săi, a fost internată, recent, într-o clinică de psihiatrie din oraşul de pe Bega.

Femeia a mers la Clinica de Psihiatrie din Timişoara pe 26 aprilie și a fost internată timp de două zile. A plecat din incinta clinicii chiar în ziua în care trebuia să se recăsătorească cu fostul soț, pe 28 aprilie.

Diagnosticul stabilit de medici a fost de uşoară depresie cu simptome maniacale şi simptome delirante. Conform spuselor medicilor, Iuliana Billi s-a prezentat pentru prima dată la internare în clinica respectivă, anunţă Antena 3.

În acest moment se desfășoară o anchetă în acest caz, dar investigatorii nu reușesc să deschidă telefonul pe care Iuliana Billi a hotărât să îl închidă chiar înainte de a lua decizia de a-și pune capăt zilelor. În filmările apărute cu femeia sinucigașă se poate observa că după ce a parcat, aceasta a vorbit pentru scurt timp la telefon. Ulterior, a coborât din autovehicul la 09:13, iar la ora 09:46 a fost sunat la numărul de urgență 112! Anchetatorii încearcă să descopere, acum, cu cine a stat de vorbă femeia la telefon și dacă apelul respectiv ar fi putut fi un declanșator al tragediei.

Comentarii

comentarii