Acasă Actualitate Mandarine cu nivel ridicat de pesticide, retrase de Metro, şi dulciuri Kinder,...

Mandarine cu nivel ridicat de pesticide, retrase de Metro, şi dulciuri Kinder, posibil contaminate cu Salmonella, retrase de Auchan

DISTRIBUIȚI

Metro retrage de pe piaţă un lot de mandarine la care s-a descoperit conţinut depăşit de pesticide, iar Auchan retrage mai multe produse Kinder cu suspiciune de Salmonella, potrivit unor anunţuri ANSVSA.

”Vă informăm ca am fost notificaţi de către furnizorul FRUTI UNITED GRUP SRL să iniţiem retragerea de la comercializare şi de la clienţi a articolului Mandarine. Motivul rechemării: depăşire a valorilor admise de reziduuri de pesticide CLORPIRIFOS”, a transmis, miercuri, Metro, potrivit unui anunţ pe site-ul oficial al ANSVSA. 

Cumpărătorii sunt sfătuiţi să nu consume produsele şi să le returneze până în 17 aprilie. 

De asemenea, Auchan anunţă retragerea de pe piaţă a mai multor produse Kinder. ”Motivul retragerii: suspiciune de contaminare cu Salmonella. Persoanele care au achiziţionat produsele având EAN-ul menţionat sunt rugate sa nu îl consume şi să îl returneze la Serviciul Client, urmând sa li se returneze contravaloarea acestuia”, a transmis Auchan, potrivit news.ro.

Comentarii

comentarii