Acasă Actualitate Manifestările dedicate Zilei Armatei Române au început de la Păuliş

Manifestările dedicate Zilei Armatei Române au început de la Păuliş

890
DISTRIBUIȚI

Manifestările dedicate Zilei Armatei Române au debutat în judeţul Arad în această dimineaţă, în prezenţa Ministrului Apărării Naţionale, Mihai Fifor care a depus o coroană de flori la Monumentul Eroilor de la Păuliş. „Am început la Păuliş, nu întâmplător, pentru că este un loc unde Armata Română a dat prinosul jertfei sale”, a declarat ministrul Apărării, Mihai Fifor. Ministrul Mihai Fifor a primit din partea şefului Statului Major al Apărării, general Nicolae-Ionel Ciucă, Emblema de Onoare a Statului Major al Apărării pentru sprijinul permanent acordat Statului Major al Apărării, precum şi pentru promovarea constantă a Armatei Române în mediul internaţional.

 „La mulți ani militarilor români, celor care sunt în teatrele de operații și servesc sub drapelul patriei. Încercăm în fiecare an să readucem în memoria românilor momentul în care Armata Română, prin eroismul său, a eliberat ultima bucată de pământ românesc în cel de al Doilea Război Mondial. Ne-am dorit ca ziua de astăzi să fie una încărcată emoțional”, a declarat ministrul Mihai Fifor.

Manifestările au continuat la Arad în Piaţa Avram Iancu, la Monumentul Ostaşului Român, de această dată fără participarea ministrului Apărării, care a plecat de la Păuliş spre Carei.

Comentarii

comentarii