Acasă Sport “Mânjii” lui Vali Velcea au pierdut la Sânandrei sub privirile lui Marian...

“Mânjii” lui Vali Velcea au pierdut la Sânandrei sub privirile lui Marian Iancu

DISTRIBUIȚI

Satul timişean Carani a fost animat, vineri, de prezenţa în tribunele arenei din localitate a mai multor personaje din conducerea celor de la FC Timişoara, personaje pe care cei mai mulţi dintre săteni erau obişnuiţi să le privească la televizor. Marian Iancu, Gheorgeh Chivorchian, Gabi Balin sau Dan Alexa, nume cu greutate din anturajul FC Timişoara, au luat loc în tribuna terenului din Carani pentru a urmări meciul dintre Viitorul Sânandrei şi FC Timişoara II, joc ce a contat pentru etapa cu numărul 20 a Ligii III, seria a V-a. “Mânjii” pregătiţi de Vali Velcea şi-au făcut intrarea la Carani în stil de mare echipă, aceştia coborând din autocarul super-modern al clubului.
Acest lucru nu i-a prea impresionat pe fotbaliştii de la Viitorul Sânandrei, aceştia reuşind un joc bun, în urma căruia şi-au trecut cea de-a noua victorie stagională. Ionaş şi Ştefan au înscris pentru Victoria, iar meciul s-a încheiat cu 2-0 în favoarea echipei gazdă, care a fost supervizată din tribune de primarul comunei Sânandrei, Dorel Demea.
Cel mai tânăr jucător de pe terenul de joc în partida dintre Viitorul Sânandrei şi FC Timişoara II a fost Alexandru Demea, un jucător care va împlini 15 ani anul acesta, în luna iulie.

Verişorii Steop şi Trandu fac legea la Fortuna Covaci

Fortuna Covaci, cealaltă formaţie a comunei Sânandrei care evoluează în Liga III, şi-a păstrat poziţia de lider al clasamentului după ce, sâmbătă, s-a impus în faţa celor de la CS Vulcan cu 3-0.
“Dacii liberi covăceni”, cum sunt alintaţi fotbaliştii pregătiţi de Remus Steop de către Tavi Stăncioiu, purtătorul de cuvând al clubului timişean, s-au impus prin golurile verişorilor Trandu şi Steop, cel din urmă jucător trecându-şi în cont o “dublă”.
Rezultate complete ale etapei cu numărul 20 în Liga III, seria V-a: Building Vânju Mare – Alto Gradimento Albina 2-0; Viitorul Sânandrei – FC Timişoara II 2-0; Dacia Orăştie – Minerul Mehedinţi 2-1; Marmosim Simeria – CS Ineu 0-1; Calor Timişoara – Gloria Arad 1-1; Fortuna Covaci – CS Vulcan 3-0; Mama Mia Becicherecu Mic – Unirea Sânnicolau Mare 1-1. (ZdV)

Comentarii

comentarii