Acas─â Sport Maraton de 37,5 kilometri, pe Valea Cernei

Maraton de 37,5 kilometri, pe Valea Cernei

409
DISTRIBUIȚI

Valea Cernei este locul ├«n care, la sf├ór┼čitul lui mai, este programat primul maraton montan din vestul ┼ú─ârii. Clubul Sportiv Alternative din Timi┼čoara
va organiza ├«n detaliu aceast─â premier─â pentru vestul ┼ú─ârii. Iubitorii muntelui ┼či ai mi┼čc─ârii sunt invita┼úi s─â-┼či ├«nving─â limitele, pe durata unui traseu de 37,5 kilometri.

Lupta cu limitele…

Startul ├«n primul maraton montan din zona de vest a ┼ú─ârii – „Hercules Maraton” va fi dat pe 23 mai. Traseul a fost deja stabilit ├«n decorul pitoresc al v─âii Cernei, pe drumuri forestiere ┼či poteci montane. Alerg─âtorii se vor ├«ntrece pe o distan┼ú─â de 37,5 kilometri, pe un traseu extrem de anevoios.
P├ón─â ├«n acest an, singurul maraton montan organizat ├«n Rom├ónia avea loc ├«n centrul ┼ú─ârii, ├«n masivul Piatra Craiului, ├«n octombrie. „Am participat la maratonul din masivul Piatra Craiului, ├«ntrecere ce a adunat aproximativ 300 de concuren┼úi ┼či am realizat c─â acest sport, trail runnning, este din ce ├«n ce mai cunoscut la noi ├«n ┼úar─â ┼či num─ârul alerg─âtorilor montani este ├«n continu─â cre┼čtere. De aceea am decis c─â ┼či vestul ┼ú─ârii merit─â un astfel de maraton”, spun organizatorii de la Clubul Sportiv Alternative Timi┼čoara. Dorin┼úa organizatorilor este acum de a oferi c├ót mai multor participan┼úi motiva┼úia de a ie┼či ├«n natur─â, de a-┼či petrece timpul liber ├«ntr-un mod activ, de a-┼či ├«mbun─ât─â┼úi condi┼úia fizic─â ┼či de a ├«ncerca s─â-┼či dep─â┼čeasc─â limitele.

Comentarii

comentarii