Acasă Actualitate Marcel Ciolacu: ”Aş dori să îl rog pe Sorin poate mă ia...

Marcel Ciolacu: ”Aş dori să îl rog pe Sorin poate mă ia şi în gazdă şi îmi fac si eu flotant de Timişoara, că tot vin atât de des împreună cu el în vizită”

DISTRIBUIȚI

Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, la Timişoara, unde are loc şedinţa Executivului, că îl roagă pe ministrul Sorin Grindeanu să îl ia în gazdă şi să îşi facă flotant de Timişoara, pentru că vine atât de des împreună cu el în vizită. În replică, ministrul Grindeanu a spus că înţelege de ce îi place atât de mult Timişoara, pentru că ştim cu toţii că Banatu-i fruncea.

”Bine v-am găsit la Timişoara. Aş putea spune că a început să îmi placă foarte mult aici la dumneavoastră, în primul rând deoarece se construieşte foarte mult în ultimul timp. Şi chiar aş dori să îl rog pe Sorin poate mă ia şi în gazdă şi îmi fac si eu flotant de Timişoara, că tot vin atât de des împreună cu el în vizită”, a spus premierul în deschiderea şedinţei de guvern.

”Am înţeles ceea ce aţi spus, că doriţi flotant pe Timişoara. Este adevărat că în ultima vreme aţi venit destul de des la noi şi deja pot să spun că sunteţi de-al casei. Mai recunosc ceva, că nu mă miră faptul că a început să vă placă aici la Timişoara şi că vreţi să vă mutaţi în vest. Acum, ştim cu toţii că Banatu-i fruncea”, a răspuns ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Sursa: news.ro

Comentarii

comentarii