Acasă Actualitate Marcel Tolcea, către Nicolae Robu: ”Sunteți laș, suficient și ridicol”

Marcel Tolcea, către Nicolae Robu: ”Sunteți laș, suficient și ridicol”

3358
DISTRIBUIȚI

Profesorul universitar Marcel Tolcea îl acuză pe Nicolae Robu de lașitate, după ce primarul în funcție a fost ”micul absent” de la dezbaterea publică organizată de Universitatea de Vest cu candidații la Primăria Timișoara.

”Universitatea de Vest a organizat, în această seară (luni, 21 septembrie, n.r.) o dezbatere neutră și profesionistă cu principalii candidați la Primăria Timișoarei. Au răspuns cu eleganță așteptării electoratului  Dna Voichița-Elena Lăzureanu (Alianța PSD-PPU), Dominic Fritz (Alianța USR-Plus) și Marius Lucian Craina (Pro România).

Așa cum ne-ați obișnuit deja atunci când este vorba despre dezbaterea problemelor comunității, și în această seară, ați fost Micul Absent.

Mic fiindcă o asemenea lașitate vă plasează — a câta oară? — într-o postură jalnică și  ofensatoare pentru un electorat care, în ciuda fantasmelor dv., ar fi dorit să vă vadă într-o dezbatere de idei, alături de Dominic Fritz, Marius Craina și Voichița Lăzureanu.

Nu ați făcut asta fiindcă sunteți laș, suficient și ridicol.

Și, mai ales, fiindcă, prea multele mandate de Rector al Universității Politehnica Timișoara v-au chiuretat firescul, politețea și simțul realității.

Vă spun asta, acum, mai apăsat decât am făcut-o în presa tradițională: ați devenit un personaj ridicol, înstrăinat de orice fior uman autentic și, mai ales, o ființă înconjurată de gheața singurătății.

Chiar dacă, duminică, alegătorii ar decide, prin absurd, să fiți pe mai departe Primar, ar fi un mare câștig să știți că nu sunteți decât o jalnică umbră ce își caută sufletul printre arborii doborâți peste capacul de asfalt al cosciugului cu care ați acoperit Timișoara”, spune Marcel Tolcea.

Comentarii

comentarii