Acasă Actualitate Mare sărbătoare, muzică și dans cu seniorii de la Complexul de Servicii...

Mare sărbătoare, muzică și dans cu seniorii de la Complexul de Servicii pentru Persoane Vârstnice Timișoara

DISTRIBUIȚI

Ziua de 8 noiembrie este pentru Complexul de Servicii pentru Persoane Vârstnice „Sf. Arhangheli Mihail și Gavril” din cadrul Primăriei Timișoara o zi de mare sărbătoare.

Cu acest prilej, la sediul centrului de zi, în data de 06 noiembrie, a avut loc un eveniment organizat pentru a marca împlinirea a 21 de ani de la înființarea complexului de servicii, la care au participat beneficiari, invitați și colaboratori.

A fost un eveniment încărcat de emoție, cu momente de rugăciune, poezii recitate, muzică, dans și tombolă cu premii. La ceas de sărbătoare, nu putea lipsi nici tortul aniversar.

Preotul care s-a alăturat bunicilor a vorbit despre importanța creștină a zilei de 08 noiembrie și a rostit rugăciuni împreună cu seniorii noștri.

Programul artistic a fost asigurat de domnul Liță Baniciu împreună cu membri din formația sa de la Casa de Cultură a Municipiului Timișoara. Spectacolul a adus multă bucurie bunicilor, care au fost încântați chiar de la prima melodie.

Evenimentul s-a încheiat cu premierea tuturor celor prezenți care au participat la o tombolă special organizată.

Centrul de zi „Sf. Arh. Mihail și Gavril” oferă servicii sociale pentru prevenirea şi/sau limitarea unor situaţii de dificultate şi vulnerabilitate apărute o dată cu înaintarea în vârstă, promovând participarea persoanelor vârstnice la viaţa socială şi cultivarea relaţiilor interumane.

Totodată, prin Compartimentul de îngrijire la domiciliu, se acordă servicii de îngrijire la domiciliu conform cu gradul de dependență, cu nevoile individuale de ajutor, de situația

familială și venituri, astfel încât persoanele vârstnice să poată rămâne cât mai mult timp

în mediul propriu de viată.

Datele de contact sunt: Str. Calea Sever Bocu nr.44A, tel.:0256.490.286, e-mail: cz.pentrubatrani@gmail.com.

Mulțumim tuturor pentru prezență și implicare, beneficiari, personal și invitați: domnul Vasile Suciu – preot din Giarmata Vii, domnul Alin Georgescu- medic, artiștilor de la Casa de Cultură, Cofetaria Codrina pentru tortul aniversar.

 

Comentarii

comentarii