Acasă Actualitate „Marfă proaspătă, direct de la atelierul de proiectare”. Cum va arăta viitorul...

„Marfă proaspătă, direct de la atelierul de proiectare”. Cum va arăta viitorul pod de la Solventul

DISTRIBUIȚI

Primarul Dominic Fritz a prezentat duminică noi randări cu viitorul pod de la Solventul. În imagini apar linia dublă de tramvai, carosabilul, trotuarele, pistele pentru bicicliști și spațiile verzi. Primarul amintește că lucrările valorează peste 40 de milioane de lei pentru care așteaptă finanțare prin programul „Anghel Saligny”.

„Marfă proaspătă, direct de la atelierul de proiectare. Proiectantul ne-a trimis primele randări cu viitorul pod de la Solventul care vine în completarea pasajului în construcție. Încă se lucrează la documentație (studiu de fezabilitate). Facem loc pentru toată lumea: linie dublă de tramvai înierbată, 4 benzi de circulație, pistă pentru bicicliști, trotuare și spații verzi.

Podul va completa partea vestică a Inelului 4 și va lega Mehala-Ronaț-Blașcovici de Dâmbovița – Calea Șagului. Podul și pasajul de la Solventul sunt un salt major pentru dezvoltarea zonei și creșterea atractivității sale. La pasajul Solventul se lucrează și așteptăm să semnăm contractul pentru cele 43 de milioane de lei obținute prin programul Anghel Saligny pentru a accelera această investiție”, scrie Fritz, într-o postare pe rețelele de socializare.

Comentarii

comentarii