Acasă Actualitate Maria Grapini nu crede varianta anchetatorilor în cazul Caracal: ”Propun să se...

Maria Grapini nu crede varianta anchetatorilor în cazul Caracal: ”Propun să se ia un cadavru de animal (nu pot propune corp omenesc) și să reia procedura”

927
DISTRIBUIȚI

Europarlamentarul PSD Maria Grapini a spus că nu este de acord cu varianta dată de criminal și confirmată de IML, în cazul crimei Alexandrei Măceșanu. „Propun să se ia un cadavru de animal (nu pot propune corp omenesc) și, în prezența anchetatorilor și specialiștilor, criminalul să reia toată procedura”, a scris Maria Grapini, sâmbătă, pe Facebook.

„Plânge cerul aproape în toată țara! Cum mai suportă Dumnezeu criminalii, direcți sau indirecți? Nu cred în varianta dată de criminal și confirmată de IML! Este dreptul meu de cetățean să cred sa nu, în instituții care se bâlbâie, care lasă zile întregi locul faptei neanalizat milimetru cu milimetru! Propun să se ia un cadavru de animal (nu pot propune corp omenesc) și în prezența anchetatorilor și specialiștilor criminalul să reia toată procedura! Să demonstreze că arde în timpul care l-a avut la dispoziție și arderea este completă! Altfel nu pot crede că se dorește aflarea adevărului! Voi cere, in calitate de europarlamentar să se facă anchetă în toată Europa a traficului de persoane”, a scris Maria Grapini, pe Facebook.

DIICOT a informat oficial că analizele au urmărit compararea profilului genetic cu cel al părinților Alexandrei. Din analizele de laborator a rezultat profilul genetic al unei singure persoane – Alexandra Măceșanu. Anchetatorii au primit informaţia vineri seară de la INML.

Sursa: digi24.ro

Comentarii

comentarii