Acasă Actualitate Maria Grapini – „Premiul Politicianul Anului – Personalităţi care susţin Asistenţa Socială”

Maria Grapini – „Premiul Politicianul Anului – Personalităţi care susţin Asistenţa Socială”

1432
DISTRIBUIȚI

În cadrul Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială 2018, Maria Grapini, cel mai activ şi reprezentativ europarlamentar român, a intrat în categoria „Premiul Politicianul anului –Personalităţi care susţin Asistenţa Socială”.

Evenimentul se află la a cincea ediţie şi este organizat de către Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali.

Amintim că Asociaţia Femeilor Antreprenor din România (AFAR), cu sediul în Timişoara, preşedinte fondator europarlamentarul Maria Grapini, organizează, de 19 ani, Balul Speranţei,  o amplă manifestare caritabilă în scopul strângerii de fonduri pentru persoanele defavorizate.

Pentru a vă face o idee despre ceea ce înseamnă acest important eveniment pentru asistenţa socială din Banat, redăm în continuare, declaraţia Mariei Grapini, cu prilejul Balului Speranţei, ediţia din 2017: „Visul nostru este legat de ceea ce se întâmplă în jurul nostru. E nevoie de multă speranță și de sprijin în comunitate, iar albinuțele din Asociația Femeilor Antreprenor din România au luptat să organizăm încă o ediție a Balului Speranței. Mulți participanți vin de 19 ani la acest eveniment caritabil, fiindcă au înțeles scopul nostru. Vrem în continuare să strângem bani pentru proiectele pe care le avem. Pe lângă construcția căminului de bătrâni, avem întotdeauna și alte proiecte foarte utile pentru comunitate și pentru oamenii aflați în nevoi speciale. Anul acesta asociația noastră a devenit parteneră cu o altă asociație care dorește să sprijine copiii bolnavi de diabet. Așadar un alt obiectiv al Balului Speranței 2017 este strângerea de fonduri pentru acești copiii suferinzi. Dorim ca micuții să beneficieze de tratamente moderne, care să le aducă alinare. Alt proiect este pentru a ajuta un om aflat într-o situație extremă, pe care l-am întâlnit la o conferință a femeilor de afaceri. El nu are ambele picioare și o mână, în urma unui accident, dar este un model de viață. A reușit să facă o facultate, să aibă o familie și chiar doi copii. În această seară vrem să strângem bani pentru Costel, să îi achiziționăm proteze mai bune și moderne care să îi ușureze viața. Scopul nostru este de a-i ajuta pe cei care se pot ajuta ei înșiși mai puțin”, a spus Maria Grapini, cu prilejul Balului Speranţei 2017.

Prin urmare, este clar că Grapini merită Premiul Politicianul Anului – Personalităţi care susţin Asistenţa Socială”. Maria Grapini poate fi votată aici:

http://poll.cnasr.ro/

Comentarii

comentarii