Acasă Politica Marian Coandă, secretarul ALDE Timiș, acuză guvernul că a abandonat școlile, elevii...

Marian Coandă, secretarul ALDE Timiș, acuză guvernul că a abandonat școlile, elevii și profesorii în fața COVID19

DISTRIBUIȚI

Marian Coandă, secretarul coordonator al ALDE Timiș, candidat la funcția de consilier județean, este revoltat pe actualul govern liberal, fiindcă a lăsat școlile, elevii și profesorii de izbeliște, pentru a înfrunta singuri pandemia, fără a fi și ajutați în mod real și concret.

În același timp îi îndeamnă pe toți cetățenii să iasă, în 27 septembrie, la vot.

”Niciodată școala nu a mai început în condiții atât de grele.  Niciodată nu ne-am temut atât de tare pentru sănătatea copiilor noștri. Este târziu acum să ne întrebăm ce a făcut guvernul pentru că școlile să se deschidă în siguranță, pentru că toți știm ce au făcut sau, mai degrabă, știm ce nu au făcut.

Guvernul, peocupat de retrocedari și despăgubiri, de achiziții sanitare dubioase, toate marca PDL și nicidecum de deschiderea în siguranță a școlilor, a trecut în final toate responsabilitățile în sarcina administrațiilor locale.

Unele administrații s-au organizat și au deschis școlile în siguranță, însă nu toate. Nu toate adminstrațiile locale s-au putut organiza bine în efectuarea achizițiilor publice necesare, nu toate administrațiile au avut parte de un management bun în domeniu. Și nici nu mai vorbim de acele școli care încă nu au grupuri sanitare cu apă curentă, nu au încălzire s.a.m.d.

Acuzele nu vor rezolva nimic pentru că, în condițiile în care am fost abandonați de către guvern, elevi, părinți, și profesori nu ne avem decât unul pe altul, doar atât. Și va trebui că împreună să trecem prin această criză.

Să găsim împreună soluțiile corecte și sigure, să le finanțăm și să la implementăm imediat.

Vino și tu împreună cu noi, umăr la umăr, pentru siguranța și sănătatea copiilor noștri. Ești la un vot distanță de această, pentru că votul tău contează!”, îndeamnă Marian Coandă.

Comentarii

comentarii