Acasă Eveniment Marian Juncan a murit în accidentul de azi dimineață din Micălaca! Avea...

Marian Juncan a murit în accidentul de azi dimineață din Micălaca! Avea 26 de ani și a murit strivit de stâlp

DISTRIBUIȚI

juncan-collage-340x255Duminică dimineața, la ora 6, un tânăr de 27 de ani din localitatea Tisa Nouă și-a încheiat conturile cu viața în urma unui îngrozitor accident produs din cauza vitezei. Acesta conducea un moped (îi putem spune categoria motocicletă deoarece capacitatea acestuia este de 500 cm³ și e obligatorie deținerea unui permis de conducere) pe Bulevardul Titulescu din zona Micălaca 300, pe direcția dintre fosta clinică Euromedic și Billa. La un moment dat, pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul mopedului și s-a izbit de un stâlp de curent.
În urma impactului acesta a murit, iar pasagerul din spatele său este internat în stare destul de gravă la spital.
Conducătorul mopedului nu avea permis de conducere.
Cei doi au fost la un bar din Arad , iar tânărul care este internat la spital avea o alcoolemie de 0,77 la mie. Nu se cunoaște deocamdată dacă și conducătorul mopedului era băut,a cest lucru urmând să se stabilească de către medicii legiști.
Victima accidentului de azi dimineață din Micălaca, în zona dintre EuroMedica și Billa, se numește Marian Juncan. Tânărul avea 26 de ani, împliniți în urmăcu exact două săptămâni,la data de 9 octombrie, și locuia în satul Tisa Nouă, comuna Fântânele. Acesta a condus mopedul, iar în spatele său se afla un verișor al său, Petrișor Dongea, care a fost grav rănit.
Sursa: specialarad.ro

Comentarii

comentarii