Acasă Politica Marian Vasile va fi de săptămâna viitoare consilierul primarului Nicolae Robu

Marian Vasile va fi de săptămâna viitoare consilierul primarului Nicolae Robu

657
DISTRIBUIȚI

marian vasileRecent eliberat din funcţia de vicepreşedinte la CJ Timiş, liberalul Marian Vasile revine în prim-plan. De săptămâna viitoare acesta va deveni consilierul primarului Timişoarei, Nicolae Robu. Cel mai probabil, Marian Vasile se va ocupa de dezvoltarea regională.

„Voi accepta propunerea domnului Robu. Mă bucur că are încredere în mine şi cred că voi putea schimba multe lucruri în bine. Atribuţiile încă nu le-am fixat. Probabil vor fi pe dezvoltare generală pe toate palierele ei. Dezvoltarea implică mai multe paliere de la dezvoltarea urbanistică până la dezvoltarea afacerilor. Asta este exact ceea ce am făcut în consiliul judeţean. Noul job l-aş putea prelua de săptămâna viitoare, poate chiar de luni”, ne-a declarat Marian Vasile.
Fostul vicepreşdinte de la CJ Timiş va face echipă alturi de ceilalţi trei consilieri pe care îi are Nicolae Robu la ora actuală: Sanda Greblă, Alexandru Chirilă şi Dorel Borza. Marian Vasile va lucra la primărie, dar nu va scăpa din ochi nici Consiliul Judeţean Timiş. „Stau în stand-by şi vizavi de ce înseamnă postul de vicepreşedinte la CJT. Acolo am înaintat o plângere prealabilă către CJT şi sesizare către Instituţia Prefectului, având în vedere că s-au făcut mai multe ilegalităţi pentru eliberarea mea din funcţie. Am toate şansele să mă întorc acolo. Nu am mari speranţe faţă de ce se va întâmpla la cele două instituţii şi probabil voi merge în instanţă, ceea ce va dura, chiar dacă vorbim de contencios-administrativ”,  ne-a mai spus Marian Vasile.

Comentarii

comentarii