Acasă Actualitate Marina Almășan și Georgică Cornu s-au despărțit, după 12 ani de relație

Marina Almășan și Georgică Cornu s-au despărțit, după 12 ani de relație

DISTRIBUIȚI

Marina Almășan a confirmat despărțirea de omul de afaceri Georgică Cornu după 12 ani de relație. Pentru Cancan, prezentatoarea de la TVR a spus motivul pentru care au ajuns la despărțire, dar și ce s-a întâmplat între ei în ultimii ani, scrie libertatea.ro.

Până în anul 2012, Marina Almășan i-a fost soție regretatului artist Victor Socaciu. Ulterior, vedeta TVR a început o relație cu omul de afaceri timișorean Georgică Cornu.

Spre surprinderea tuturor, acum au apărut zvonuri cum că se doi s-au despărțit. S-a vehiculat că omul de afaceri a fost deranjat de declarațiile făcute de Marina Almășan despre Victor Socaciu, după ce acesta s-a stins din viață în decembrie 2021.

Sunată de Cancan, prezentatoarea de la Televiziunea Română nu a confirmat aceste zvonuri, însă a recunoscut că ea și Georgică Cornu s-au separat.

„Nimic spectaculos. Traversez de mult o etapă a vieții pe care o întâlnim des, în jurul nostru. După despărțirea dureroasă de Victor, am riscat să mă implic într-o relație la distanță, cu un om de care m-a apropiat faptul că trăisem despărțiri similare, datorate unei terțe persoane. Am crezut că vom avea forța să înfruntăm distanța. Ne-am fost loiali unul altuia. Și ne-am sprijinit reciproc, fiecare în felul său. După plecarea din țară a fiului meu, acum doi ani, singurătatea a devenit și mai apăsătoare, sporadicele noastre întâlniri nereușind, din păcate, să suplinească acest gol”, a povestit ea.

Referitor la motivele despărțirii, ea a vorbit despre distanța dintre ei, ea locuind la București, iar el la Timișoara.

„Au ieșit la iveală nepotriviri ignorate la început. S-au creat tensiuni felurite, alimentate în principal de neputința lui de a lua taurul de coarne, pentru a se stabili la București. Diversele motive invocate au devenit din ce în ce mai greu de acceptat… Ultimii ani din cei 12 au fost mai mult inerțiali, lucru lesne de observat pentru cineva, atent la nuanțele relatărilor mele din spațiul public”, a mai declarat Marina Almășan pentru Cancan.

Într-o notă pozitivă, Marina Almășan transmite că în continuare are o relație bună cu Georgică Cornu, dar una de prietenie. Și cu copiii lui se înțelege bine. „Cu siguranță, cei 12 ani vor deveni o prietenie, care ne va ajuta pe amândoi să străbatem în continuare ceea ce i-a hărăzit Destinul fiecăruia dintre noi. Amintirile comune rămân. Îi sunt recunoscătoare lui Georgică pentru multe lucruri. Sper că și reciproca e adevărată. Iar el știe, cunoscându-mă bine, că, oricând va avea nevoie de ajutor sau susținere, va găsi în mine un prieten de nădejde. La fel și copiii lui, care au crescut, asemeni alor mei, sub ochii noștri”, a încheiat vedeta TVR.

UPDATE: Replica lui Georgica Cornu:

”Dragi prieteni,

Am promis ca voi spune citeva cuvinte despre actiunea iubitei mele (foste…) Marina Almasan. Iata citeva:

Actiuni de acest gen, Marina a mai facut, am inteles ca asa este obiceiul ei!

A revenit! Niciodata nu am fost de acord cu iesirea in presa, trebuia sa stie ca acest lucru nu o ajuta!

Ai stat 12 ani cu o persoana, a se vedea imaginile si laudele relatiei facute chiar de Marina si acum ti-ai adus aminte de nepotriviri?

Cind Marina a inceput relatia cu mine nu mai era cu Socaciu decit in acte!

Cum sa vorbesti atat de mult despre o persoana care a pus DIICOT-ul sa-mi faca dosare pentru care am tras pina astazi?

Iti mai aduci aminte Marina?

Da, am crezut ca relatia noastra e solida si ca atunci cand voi finaliza dosarele facute de prietenii lui Socaciu voi veni la Bucuresti, asa cum stabiliseram!

Ce ai riscat Marina? Tu sau eu?

Venirile mele la Bucuresti au fost intrerupte de Marina ca si acum!

Anul acesta as fi stat 2 saptamani la Timisoara si restul in Bucuresti!

Hai sa spunem adevarul, Marina!

Poate ,,lipsa relatarilor din spatiul public al Marinei” au pregatit aceasta evadare a ei!

Acest lucru chiar este scandalos!

Ce prieten mai pot gasi in Marina?

Ce am fost 12 ani?

Daca-mi este recunoscatoare pentru cei 12 ani, pentru ce ma condamna?

Eu pentru ce sa-i fiu recunoscator?

Materialul scris pe care Marina l-a dat prietenilor ei din presa nu spune nimic, ba mai mult ii face o imagine nu prea buna!

Cred ca a gresit, omul e supus greselii, nu cred ca mai are 12 ani sa stea cu un barbat si sa constate ca ,,au fost anumite nepotriviri”- ha, ha, ha!!!

Marina, cred ca mai usor este sa discutam, sa vedem ce putem corecta si sa mergem frumos inainte, decit sa pornim de la zero.

Poate te gandesti in Dubai si devii rationala!

LA MULTI ANI de ziua ta si te rog sa te gindesti ca timpul trecut este pierdut, nu se mai intoarce!

Te iubesc!”

Comentarii

comentarii