Acasă Actualitate Marius copilul străzii din Lugoj s-a căsătorit

Marius copilul străzii din Lugoj s-a căsătorit

687
DISTRIBUIȚI

Marius copilul străzii din Lugoj a făcut un pas decisiv în viaţă. Gata, cel care a avut o existenţă destul de zbuciumată s-a aşezat la casa lui, cu tot cu soţie. Pe Marius îl cheamă de fapt Emil Constantin. Dar cei din Lugoj îl ştiu ca şi Marius, copilul străzii. A stat ani de zile pe caloriferul gării din Lugoj, a dormit sub cerul liber, iar după aceea, cu ajutorul unor oameni, a ieşit din acel mediu şi acum este pe picioarele lui. Marius, sau Emil, după preferinţă, a primit o locuinţă şi cunoaşte mulţi oameni cu poziţii importante în judeţul Timiş şi chiar în ţară, care, fiecare, l-a ajutat aşa cum a putut.

L-a sunat tatăl fetei

Sunt departe acele vremuri în care dormea pe caloriferul găuii, dar nu a uitat de unde a plecat, vrea să facă în continuare bine pentru cei care se află şi în ziua de azi în situaţia în care s-a aflat el. Pe soţia lui a cunoscut-o într-un mod interesant. A avut o emisiune la radio în urmă cu ceva timp pe teme religioase. Tatăl unei fete din judeţul Arad l-a auzit pe Marius la radio şi l-a sunat spunându-i că are o fată şi vrea să o mărite chiar cu el. Marius a fost luat prin surprindere şi peste ceva timp s-a dus în judeţul Arad, acasă la omul care dorea să-şi mărite fata. S-a dus acolo, s-a întâlnit cu fata şi membrii familiei, cei doi tineri s-au plăcut şi s-au şi căsătorit. Nu le-a trebuit mult să se decidă că sunt făcuţi unul pentru celălalt. Acum sunt oficial soţ şi soţie, cu tot cu nunta făcută. Pe nevastă o cheamă Borişka Constantin. Atunci când şi-au împreunat destinele au fost prezenţi şi oameni importanţi din judeţ, care l-au ajutat de-a lungul timpului pentru a trece peste vitregiile vieţii.

L-a scos din gară

Emil a scos şi un DVD cu viaţa lui, în care povesteşte prin ce a trecut de-a lungul timpului. Cum a ajuns în gară, cum şi-a petrecut viaţa şi cum a rezistat tentaţiilor. Nu uită însă de oamenii care l-au ajutat, iar lista lui este lungă şi ar vrea să le mulţumească tuturor. Momentul acela când a părăsit gara îi este întipărit şi acum în minte şi nu uită cum şi cine l-a luat de acolo. “Pastorul Gigel Olaru – el m-a scos din gară”, spune Marius copilul străzii sau, mai simplu, Emil Constantin – om căsătorit şi la casa lui…

Comentarii

comentarii