Acasă Politica Marius Craina își dorește ca Adrian Orza să rămână consilier local, pe...

Marius Craina își dorește ca Adrian Orza să rămână consilier local, pe lista Pro România / Răspunsul lui Adrian Orza

1723
DISTRIBUIȚI

Marius Craina, candidatul Pro România pentru Primăria Timișoara, transmite, într-o postare pe Facebook, că Adrian Orza, după ce a anunțat că nu mai vrea să candideze la aceeași funcție, ar trebui măcar să rămână în Consiliul Local, „având în vedere experiența uriașă pe care a acumulat-o în calitate de viceprimar și consilier local, profesionalismul și implicarea permanentă în rezolvarea tuturor problemelor legate de orașul nostru”.

În acest sens, Craina consideră că trebuie ca oamenii de valoare, cu „experiență în diverse domenii de activitate, și care au demonstrat competență, pe parcursul activității lor” să ocupe funcții din care își pot pune calitățile în valoare, pentru a putea contribui la dezvoltarea „orașului nostru, pe care cu toții îl iubim!”.

Soluția lui Craina în cazul lui Orza? O invitație către partidul din partea căruia candidează: „Din aceste considerente îl rog pe dl. Adrian Orza să vină alături de mine și de echipa Pro Romania pe o poziție onorantă, conform meritelor dumnealui, pe lista de consilieri locali. Noi toți timișorenii avem nevoie de consilierul local Adrian Orza!”, încheie Craina.

UPDATE: Adrian Orza a răspuns invitației lui Marius Craina:

”Ii multumesc domnului Marius Craina, candidat la primaria Timisoara, pentru aceste cuvinte. Ele ma onoreaza. Am explicat motivul pentru care am renuntat la a mai candida la primarie. Am dorit o Alianta care sa fie adevarata alternativa la actuala administratie. O alternativa din interiorul acestui oras. Pentru ca Timisoara nu e orice oras. E ORASUL!. Desi parea utopica, putea sa fie realizata. Din pacate, ce pare logic si normal, iata, devine utopic intr-o societate care nu isi mai regaseste ritmul si respiratia echilibrului, dincolo de cadenta politica. Si a iluzoriilor doctrine. O societate plina de experti in doctrine care au uitat sa mai fie oameni. Si care vand conflictul politic pe post de solutii la nevoile societatii. Oarecum sunt mandru ca nu sunt privit ca politician. Nici nu am pretins vreodata ca sunt. Si nici nu ma intrereseaza sa fiu. Ma onoreaza insa ca sunt vazut ca om de administratie. Pentru ca asta am facut. Indiferent de cred unii sau altii. Revenind la propunerea dlui. Craina, pot cu siguranta sa ii spun ca ma voi gandi cu seriozitate la gestul dumnealui – probabil fara precedent intr-o lume politica plina de falii fara sens”.

Comentarii

comentarii