Acasă Economic Marius Ghenea te poate învăţa cum să devii antreprenor de succes

Marius Ghenea te poate învăţa cum să devii antreprenor de succes

408
DISTRIBUIȚI

 Marţi, 29 martie, bănăţenii care doresc să afle care sunt paşii în dezvoltarea unei afaceri sunt invitaţi la Iulius Mall Timişoara, la o discuţie liberă despre antreprenoriat cu Marius Ghenea, urmată de o sesiune de autografe. Evenimentul va avea loc de la ora 18.00, la demisolul mall-ului, în zona Sarra Blu. 

Omul de afaceri va fi prezent în Timişoara pentru lansarea propriei cărţi de business, denumită „ANTREPRENORIAT. Drumul de la idei către oportunităţi şi success în afaceri”, care are loc în aceaşi zi, de la ora 11.00, la Centrul Regional de Afaceri. La sesiunea de autografe din Iulius Mall vor fi prezente şi personalităţi din mediul de afaceri local. Marius Ghenea a început acest proiect cu doi ani în urmă, atunci când a devenit profesor de antreprenoriat în cadrul unor programe executive MBA. Rezultatul este o combinaţie inspirată, într-un material de tip “manualul antreprenorului”, atât a cunoştinţelor teoretice despre antreprenoriat, cât şi a experienţei lui practice din domeniu.

„Cartea este proiectul meu de suflet. Mă bucur că vede în sfârşit lumina tiparului şi sper să fie un instrument cât mai util pentru toţi cei care intenţionează să aleagă calea antreprenoriatului. Este foarte important să ştim cu adevărat ce înseamnă să lucrezi pe cont propriu şi provocările cărora trebuie să le facem faţă, precum şi paşii corecţi care trebuie urmaţi – iar această carte, gândită ca un ghid practic, va ghida antreprenorii şi potenţialii antreprenori prin tot acest proces”, spune Marius Ghenea. Marius Ghenea este unul dintre cei mai cunoscuţi antreprenori din România. Preşedinte al Fit Distribution, Marius este implicat în numeroase proiecte tip business-angel, investind în companii din diverse domenii, cum ar fi PCGarage.ro sau PCfun.ro (vânzări online de produse IT&C), Casia Communications în indoor-media (exit în 2010), Orbital Solution (distribuţie produse confort termic şi instalaţii), VikingProfil, producător român de ţiglă-metalică (exit 2008), Online Fashion Group (mall-ul online de fashion FashionUp.ro). Pe lângă activitatea sa de antreprenor şi business angel, Marius Ghenea predă cursuri de antreprenoriat în cadrul programului EMBA al CEU Business School şi Maastricht School of Management şi este Preşedintele Asociaţiei Române a Magazinelor Online. De asemenea, este invitat permanent în cadrul emisiunii TV “Arena Leilor”.

Comentarii

comentarii