Acasă Actualitate Marșul Eroilor și Huligan post-mortem, vineri, la Timișoara

Marșul Eroilor și Huligan post-mortem, vineri, la Timișoara

DISTRIBUIȚI

Înainte de a marșul tradițional pe traseul simbolic Piața Maria – cimitirul Eroilor, în data de 16 decembrie, cu începere de la ora 17.00, la sala Lira (str. Miron Costin, nr. 2) Druckeria TVR Timisoara și Casa de Cultură a Municipiului Timișoara prezintă filmul documentar ”𝗛𝘂𝗹𝗶𝗴𝗮𝗻𝗶 𝗽𝗼𝘀𝘁-𝗺𝗼𝗿𝘁𝗲𝗺”, realizat de Diana Trocmaier pentru TVR în anul 1998.

Filmul a primit marele premiu în cadrul prestigioasei gale de televiziune APTR, adunând laolaltă mărturii ale celor prezenți în stradă în acele zile fierbinți ale lui 1989, precum și informații apărute în premieră la momentul respectiv.

Evenimentul va fi moderat și prezentat de cunoscutul jurnalist, prezentator și realizator de televiziune Florin Mihoc, care va avea ca invitați protagoniști ai evenimentelor care ne-au oferit libertatea.

”După vizionarea filmului ne mutăm peste drum, în Piața Maria, pentru a porni pe traseul Marșului Eroilor. Intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile în sală. Vă așteptăm!”, îndeamnă Drukeria.

 

Comentarii

comentarii