Acasă Administraţie Marşul Pride TM restricționează accesul vehiculelor pe prima bandă de circulaţie, la...

Marşul Pride TM restricționează accesul vehiculelor pe prima bandă de circulaţie, la Timișoara

DISTRIBUIȚI

STP Timișoara atrage atenționa că, datorită desfăşurării Marşului Pride TM, în data de 02.07.2022, în intervalul orar 16:30 – 17:15, pe traseul bulevardul Revoluţiei – Podul Decebal – bulevardul 3 August se va restricţiona accesul tuturor vehiculelor pe prima bandă de circulaţie.

Din acest motiv, mijloacele de transport care tranzitează zona Podului Decebal spre bulevardul 3 August vor staţiona pe perioada când participanţii la marş vor traversa podul.

Troleibuzele de pe linia 16 vor circula pe traseul liniei 15 (dus – întors), între Poșta Mare și Complexul Studențesc, în data de 3 iulie, între orele 08:00 – 18:00.

Duminică, în intervalul orar amintit, va avea loc evenimentul automobilistic „Marele Premiu al Municipiului Timișoara”, motiv pentru care se închide traficul rutier în parcarea din Piața Iancu Huniade (Modex), pe bulevardul I.C. Brătianu până la intersecția cu strada Michelangelo și pe strada 20 Decembrie 1989 până la intersecția cu strada Nicolaus Lenau – a explicat Bradu Cosmin, din cadrul STP Timișoara, vineri 1 iulie 2022.

Comentarii

comentarii