Acasă Actualitate Mărturia emoţionantă a unui medic ATI din Timișoara, care a fost nevoit...

Mărturia emoţionantă a unui medic ATI din Timișoara, care a fost nevoit să anunţe doi copii că au rămas orfani. “La numărul de contact era trecută mama”

3427
DISTRIBUIȚI

În plină pandemie, care îngenunchiază tot mai mult România, un medic din Ploieşti a împărtăşit câteva rânduri despre misiunea grea pe care o au cadrele medicale din ţară în această perioadă, aceea de a anunţa familiile despre decesul celor apropiaţi.

Într-o postare pe Facebook, medicul Amin Zahra, care lucrează în secţia ATI a Spitalului Judeţean a descris cea mai recentă poveste în care a fost nevoit să anunţe decesul unei femei. El a scris despre momentul în care a trebuit să o sune pe mama ei pentru a-i transmite că aceasta decedase.

Cu atât mai greu i-a fost în momentul în care, de la capătul celălalt al firului, femeia i-a spus că de acum doi copii sunt orfani.

“Un moment foarte greu pentru un medic este atunci când trebuie să anunțe un deces!

Aseară a trebuit să anunț decesul unei doamne de 46 de ani, iar la numărul de contact era trecută mama! Momentul acesta devine și mai greu, atunci când trebuie să anunți o mamă că și-a pierdut copilul, Iar mama să-mi spună, că acum au rămas doi copii orfani!

Consider că atunci când ești stâlpul casei și încă sunt persoane care depind de tine, trebuie să fii mai responsabil și să te protejezi! Pentru că doar așa având grijă de voi, puteți și voi la rândul vostru să aveți grijă de alții și astfel, veți putea trece peste această perioadă cât mai bine!” , a scris medicul pe Facebook.

 

Comentarii

comentarii