Acasă Economic Maschio Gaspardo din Chișineu Criș, Arad, cea mai mare fabrică de utilaje...

Maschio Gaspardo din Chișineu Criș, Arad, cea mai mare fabrică de utilaje agricole din țară, a sărbătorit 20 de ani

DISTRIBUIȚI

Maschio Gaspardo, din Chișineu Criș, județul Arad, cea mai mare fabrică de utilaje agricole din România, a sărbătorit 20 de ani de la înființare, la sfârșitul săptămânii. Grupul Maschio mai are o fabrică în China și una în India.

Primarul Flavius Chereji spune ca, în toți acești ani, evoluția orașului Chișineu-Criș s-a împletit cu evoluția producătorului numărul 1 de utilaje agricole din România, Maschio Gaspardo. Fabrica de la Chişineu-Criş este cea mai mare şi modernă fabrică de maşini şi utilaje agricole din ţara noastră. De aceea a devenit o mandrie și o emblemă a orașului.

Iustin Cionca, președintele CJ Arad: “Pentru mine, ca președinte al Consiliului Județean Arad, nu este bucurie mai mare decât să pot împărtăși cu unul dintre investitorii strategici ai județului și ai României satisfacția sărbătoririi a două decenii de la deschiderea afacerii în județul nostru. Mă bucur de aniversarea companiei, pentru că ea este și o sărbătoare a Aradului, a orașului Chișineu-Criș, a întregii noastre comunități”.

 

Comentarii

comentarii